Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

İsrail ve Erdoğan

featured

Türkiye sınırlarını mayınlardan temizlenip yolgeçen hanına çevirmek, 13 milyon(Belki de daha fazla) kişiyi neden ülkemize alırız? Dünyada sığınmacı rekoru kıran, dünyanın en yardımsever ülkesi Türkiye bugün tarihinin en güçsüz durumunda … Yunan askeri botları sahillerimize kadar gelip göçmen kovalıyor. Hükümetten hiç ses yok. Neyi bekliyor Zat ı Muhteremler Ankara’ya gelip TBMM’ni basmalarını mı?

Erdoğan ve medyası tüm gün Lübnan’dan sonra hedefin Türkiye olduğunu yazıp söylüyor… Biraz geriye gidecek olursak Yahudi Üstün Hizmet Madalyası neden Erdoğan’a verildi? BOP(Büyük Ortadoğu Projesi) Eş başkanlarından biri neden Erdoğan?

Türkiye’yi 23 yılda dibe çöktürmek için her alanda çalışanların şimdi yeni gündemleri İsrail’in Türkiye saldırısı. Irak işgalinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Amerikan askerlerinin yurtlarına sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz” demişti Erdoğan da Suriye paramparça edilirken “İsrail’in güvenliği bizim için önemli” demişti…

Türkiye sınırlarını mayınlardan temizlenip yolgeçen hanına çevirmek, 13 milyon(Belki de daha fazla) kişiyi neden ülkemize alırız? Dünyada sığınmacı rekoru kıran, dünyanın en yardımsever ülkesi Türkiye bugün tarihinin en güçsüz durumundaYunan askeri botları sahillerimize kadar gelip göçmen kovalıyor. Hükümetten hiç ses yok. Neyi bekliyor Zat ı Muhteremler Ankara’ya gelip TBMM’ni basmalarını mı?

Ordumuz sayı olarak %40, bütçe olarak %60 azaltılırken gündem teğmenlerimizin mezuniyet törenlerinde her yıl yapılan yemin töreninde kılıç çatmaları sırasında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyerek suç(!) işlemeleri… Ordumuz FETÖ’cü savcıların Ergenekon ve Balyoz operasyonlarıyla yıpratırken Sayın Erdoğan ben “bu davaların savcısıyım” diyebilmişti. Aynı günlerde Menemen’de Kubilay’ın başını kesen molla torunu Bülent Arınç’ın “bana suikast yapılacak” yalanıyla devletin gizli kasası Kozmik Oda’yı açtırıp ağzı kulaklarına varırken meşhur sözlerini söylemişti: (yüzlerce ajanımız öldürülürken) “Türkiye’nin bağırsakları temizleniyor.”. Bütün bunlardan sonra ilkokul mezunu “FETÖ bizi kandırdı” demişti…Yani ordumuz bu kadar saldırılarla güçsüzleştirilirken İsrail bize saldıracak demenin anlamı ne?

 

KONYA, KONYA OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ

Turizm ve Kültür Bakanlığın düzenlemiş olduğu festivallerden bir tanesi de Konya’da yapıldı evlere şenlik. Ben aylar öncesi bu festivali sabırsızlıkla bekliyordum. Diğer şehirlerde konserler,  sergiler ve değişik etkinlikler olurken Konya hiç hak etmediği Kültür Festivaline(!) uygun görüldü.

Kentin billboardlarında hep Mistik Müzik Festivali tanıtımları yapılıyordu. Merak edip Konya İl Kültür Turizm Müdürlüğüne gittim. Programda başka bir şey yok mu diye. “Neden sadece Mistik müzik var, Klasik Batı Müziği, Türk müzikleri, bale, dans hatta opera yok” dedim. “Konyalı her yıl yapılan mistik müziklerden miskinleşti” dedim… “Selçuklu Kültür Merkezinde sergi ve Mevlânâ alanında bir müzik festivali de var” dedi yetkililer. Afişte Gazze kelimesini görünce dinlemekten vazgeçtim.

Akşam haberlerde bir grup orayı basıp protesto etmişler. Nedeni Filistin’de katliam yapılırken siz müzik yapıyorsunuz diye. Ertesi gün serginin olduğu Selçuklu Kültür Merkezine gittim Ön kapı kapalıydı, tesadüfen orada bulunan birisi garaj kapısından giriş olduğunu söyledi, bulamadım. İçimden geçenleri tahmin edersiniz şüphesiz. O sergide Filistin ile ilgili olunca tansiyonum tavan yaptı.

Alloooooo yeter be, yirmi beş saat Filistin’le yatıp kalkıyoruz. Cumhuriyetin 100.yıl törenleri bile yaptırmadı Akape iktidarı… Sanki meydanlarda dansöz oynatacaktık. Bir de bu sıkıntıda Filistin’e yapılan ihracatımız %1000’den fazla artış olmuş her nasılsa…

Geçenlerde Ankara’da Suudi Arabistan’ın Osmanlıdan Kurtuluş Günü kutlandı. Osmanlı torunuyuz diyen resmi ve askeri yetkililerle birlikte. Anlayan varsa söylesin bu fakirin kafası böyle şeylere ermez. Hiçbir Arap ülkesi Filistin ve Lübnan devletinin neden yanında olmadığı gibi. Belki de oralarda da kola döken, cafe basan Fatiha okuyan birileri vardır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!