Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Erdoğan’ın En Büyük Eseri

featured

Meğer Sayın Erdoğan imam hatiplerin sayılarını arttırmakla ve önlerinin açtığı için bununla övünüyormuş. Bu sözleri katıldığı İmam Hatipliler toplantısında söylerken aklına sekiz gün önce Teğmenlerimizin her yıl yaptıkları and içme ve kılıç çatma olayına çok üzülmüş ve bunlarda bazılarının temizlenmesi(!)gerektiğini söylemiş. Kendisinin Anayasa gereği Başkomutan olduğunu söyleyen Sayın Erdoğan Teğmenlerin törenlerindeki rutin mezuniyet törenlerini unutmuşa benziyor

Bizler Erdoğan’ın en büyük eserinin 1,2-2 liradan aldığı doları 35 liralara kadar yükselttiğini, bunun daha fazla artışını önlemek için dünyada “kur korumalı döviz hesabını” ilk ve son kez uygulayan hükümetin başkanı olarak bu eserini biliyoruz. Tabi okullara her beş çocuktan birisinin aç gittiğini, yetersiz beslenme yüzünden beyin ve beden gelişimlerinin yavaşladığı, emekli ve asgari ücretin açlık sınırı altındayken, ülkede bedava sayılacak paralarla satılan tesis ve fabrikalarla, dünya enflasyonunda ilk başlarda yer alırken, ülke sığınmacı(!)deposuna çevrilirken, düşmanlarımız silahlanırken, itibardan tasarruf etmeyi düşünmezken, Diyanetin başı Papayı ihtişamıyla kıskandırırken bu eserler olduğunu hatırlıyoruz ….

Meğer Sayın Erdoğan imam hatiplerin sayılarını arttırmakla ve önlerinin açtığı için bununla övünüyormuş. Bu sözleri katıldığı İmam Hatipliler toplantısında söylerken aklına sekiz gün önce Teğmenlerimizin her yıl yaptıkları and içme ve kılıç çatma olayına çok üzülmüş ve bunlarda bazılarının temizlenmesi(!)gerektiğini söylemiş. Kendisinin Anayasa gereği Başkomutan olduğunu söyleyen Sayın Erdoğan Teğmenlerin törenlerindeki rutin mezuniyet törenlerini unutmuşa benziyor. Yoğun gündemler altında Mehmet Metiner gibi eski HADEP’li şimdi Akape’de vekillik yapmış kişi kafayı Atatürk’ün askerleriyiz denmesine takmış, bir dönem hızlı Akape muhalifi Hulki Cevizoğlu size kimin askerleri olduğunuzu sorduk mu diyerek saraya bağlılığını yeniliyor. Sormaya gerek mi var elbette Türk Milleti olarak Atatürk’ün askerleriyiz.

İki üç gün önce eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Eğitimin amacının çocuklara Allah korkusunu vermek olduğunu söyledi. Allah’ı sevmek varken korkmak niye? Vermezsek çocuklarınız ateist, deist, lgptli olurlar buyurmuşlar.(Akar memleketi Kayseri’de milyarlık cami yaptırırken rahmetli Bodrum Paşası Zeki Müren yarım kalan Çanakkale Şehitliği Anıtına gerekli parayı sağlamak için ilk kez Anadolu turnesine çıkmış ve tüm mal varlığını Mehmetçik vakfına bağışlamış. Omuzunda yıldızlar olmasa bile Türk halkının gözünde Paşa olmayı çoktan hak etmişti.)

Narin çocuğu vahşice öldürüp cesedini suya bırakanların içinde kaç tane ateist, deist, lgpli vardı? Köy halkının çoğu insanları diri diri domuz bağıyla gömen Hizbullahçı teröristlere oy vermedi mi? Ya da hepsi Müslüman değiller mi?

Dünyada din eğitimi ile kalkınan güçlü bir devlet var mı? Tamam isteyene din eğitimi verilsin buna itiraz eden yok. Ama sosyal medya sakal bırakıp, sarık takan ve cübbe giyen sözde din uzmanlarıyla dolu. Normal insan beyninin bin yıl düşünse bile bulamayacağı abuk sabuklukları hadis hatta ayet diye söylüyorlar ve buna yetkililerden tık yok. Neymiş insanların zengin olmaları için çalışmalarına gerek yokmuş falanca duayı oku milyarder olursun… Bazı peygamberler mezarda eşleriyle birlikte olabiliyorlarmış… Hz. Muhammed 30 erkek gücündeymiş… Cennette sabah kahvaltısında binlerce çeşit yemekten tonlarca varmış… Allah’ı rüyasında görenler… Zikir çekeriz diye değme dansçıları kıskandıranlar… Cehennem ateşine karşı yanmaz kefen mucidi Cübbeli Ahmet Efendi… Gösterişli yaşamlarıyla Polat’ları sollayan tarikat liderleri… Bunların içinde acaba kaç tane ateist, deist, lgp’li var? Hepsine sorsan senden benden fazla Müslüman. Biz dini güzel ahlak için gönderildik diyen İslam’da ahlak sözünü yeniden hatırlamalı ve uygulamalıyız. Ahlak olmadan Müslümanlık olmaz, insanlık zaten hiç olmaz muhteremler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!