Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Erdoğan’ı Kıskanmamak Mümkün mü?

featured

Peki bu kadar hiçbir canlıya nasip olmayan/olmayacak sevgi ve hayranlığın nedeni ne? Bence bu konuda dünyanın tüm bilim adamları ve düşünürleri ciddi araştırmalar yapmalı. Sonuçlar insanlık alemine duyurulmalı.

Dünya tarihinden sayısız krallar, padişahlar, siyasetçiler, bilim adamları hatta peygamberler gelip geçti. Fakat hiç birisi Erdoğan kadar sevilmedi

Örneğin hiç birisine “dötüyün kılıyım” diye sevgi gösterilmedi. “Allah’ın tüm vasıfları Erdoğan’da var” deyip hâşâ Allah’a rakip gösterilmedi. “Erdoğan’ın çıktığı televizyon yere konulmaz” dendi, hatta “anasının namusundan şüphe eden bir domuzcuk anamdan şüphe duyarım reisimden duymam” diyecek kadar ahlaksızlık ve edepsizlikte nirvanayı geçmemiştir.

Peki bu kadar hiçbir canlıya nasip olmayan/olmayacak sevgi ve hayranlığın nedeni ne? Bence bu konuda dünyanın tüm bilim adamları ve düşünürleri ciddi araştırmalar yapmalı. Sonuçlar insanlık alemine duyurulmalı.

Şimdi buraya kadar yazdıklarım için hocam “Amma da attın” diyebilirler ama bunlar vatan sırrı değiller, sayısız videolar sosyal medyada her gün görülen şeyler.

Bence bunun nedeni bir prof. dekanın dediği gibi “Cahil halkın ferasetine” inanmak ve güvenmekle ile ilgili. Kayserili bir bakan (ama burnunun dibindeki gerçeklere kör) zat cahil kesimlerin oranı arttıkça bizim de oyumuz artıyor diye hayli bilimsel(!)bir düşünce tarzıyla izah buyurmuşlardı.

Tabi dünyada sadece dinî bilgilerle kalkınabilmiş bir ülke yokken Diyanet başı Ali Efendi ve dolar milyarderi tarikat ve cemaatlerinde(Her ne kadar maarif vekilimiz bunları sivil toplum kuruluşları olarak görseler bile) bu sevgi çemberindeki katkıları inkâr edilemez.

 

ŞIRLAN YAĞI

Trakya bölgesinde sıvı yağlara şırlan yağı deniliyor.%50 susam yağından oluşuyormuş. Bu kadar Google ansiklopedisi bilgisinden sonra sadede gelelim.

Halk arasında bir deyim vardır şırlan yağı ile ilgili. Arap şırlan yağını fazla bulunca dibine sürer diye. Bugünün iktidar harcamalarını görünce birkaç örnek vermek istedim.

*Pötürge’nin Akapeli belediyesi 7 milyon 140 liraya altın karışımlı tabela siparişi vermiş..(Umarım bu sefer tabelalarında T.C yazısı yer bulabilir.)

*Erzurum da bir belediye başkanımız da 5000 şal, 5000 kravat, 1000 oltu taşlı tesbih ve 600 kg.cık çerez parası

Bu iki örneği yüzlerce çoğaltmak mümkünken ben yeni duyduğum bu Yağma Hasan Böreği haberlerini duyurmak istedim. Bu başlıktaki şırlan yağı örneğiyle de tam uyuşuyor.

Bugünlerde yeni bir uzay yolculuğu için bir astronotumuzu daha hayli bilimsel araştırmalar için yolcu edeceğiz.(Bu konuda her ne kadar münafık muhalifler ayranımız yok içmeye uzaya gideriz seyahat etmeye deseler bile sizler mutmain oldunuz mu).

Evet Maliye Bakanımız uçakla borç para bulmak için dünya içi turlarında bulduğu dolarcıklar yakıt parası kadar bile değilmiş…

 

Not: Uzay Araştırma merkezi başında İlahiyat Profesörünün olması da tesadüf elbette. Artık üçüncü astronotumuz için bir din görevlisi seçilirse hiç süpriz olmamalı değil mi?

Tabi itibardan tasarruf olmaz düsturu ile yola çıkan hükümetimize de bunlar yakışır zaten.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!