Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Erdoğan Nereye Koşuyor?

featured

Dünyada sadece bir grup dinci örgütün hamiliğine soyunmak Türkiye’yi dünyada yalnız bırakmaktan başka ne işe yarar?

Daha önce “benim KOMUTA MERKEZLERİM papaz elbisesi giy derlerse giyerim” diyen, BOP(büyük İsrail projesi diyenlerde var)eş başkanlarından, Suriye bölünürken “bizim için İSRAİLİN GÜVENLİĞİ önemli” diyen Sayın Erdoğan bugünlerde nereye koşuyor?(Irak işgalindeyken Amerikalı askerlerin vatanlarına sağ salim dönmeleri için dua eden Abdullah GÜL vardı)

Dünyada ilk kez Yahudi olmayan bir dinden bir lidere YAHUDİ ÜSTÜN HİZMET MADALYASI verilmesi de Sayın Erdoğan’a verilmişti…

Her şey yolunda(!)giderken. Sayın Erdoğan’ın Davos’da İsrail Başbakanına VAN MİNUT çıkışını saymazsak her şey iyi gidiyordu(Ki oradaki sözlerin İzak Rabin’e değil moteratöre söylendiği açıklanmıştı. Ama yine de Arap aleminde epey puan toplamıştı)

Bugün adalarımız Yunan işgalindeyken ve İsrail’e savaş açma istediği nasıl yorumlanabilir derken şimdi de CHP için EV ZENCİLERİ dedi Zenci sözcüğü Afrika’dan Amerika’ya getirtilen köleler için söylenir. Böyle bir söylem Afrika ve Amerika’da yaşayan siyah derililer için hakarettir.

Dünyada sadece bir grup dinci örgütün hamiliğine soyunmak Türkiye’yi dünyada yalnız bırakmaktan başka ne işe yarar?

Kızı ve eşinin dediği gibi İSLAM ALEMİNİN HALİFESİ olmak bu devirde ne kadar geçerli ve mantıklı?    İçerde fırtınalar eserken halk onlarca dertle yaşamaya çalışırken dışarda da fırtınalar estirmek niçin?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!