Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Ensar’ın Muhacir Kardeşleri

featured

Devletin başındaki kişi “40 milyon dolar verdik, gerekirse 40 milyon dolar daha veririz, bırakmayız” diyor. Neden Avrupalının huzuru için Türk milletinin huzuru bozuluyor? Kendi vatanları için tek kurşun atmayanlar olabilecek iç ve dış saldırı karşısında Türklerin yanında mı olacaklar? Buna inanan Allah’ın bir kulu var mı? Sigortasız işçiler giderse sanayi çökermiş. Afganlılar olmazsa çoban bulamazmışız. Sınırlar açılıp ülke resmen işgal edilmeden önce bu işleri uzaylılar mı yapıyordu?

Suriyeli kızlar 16-17 yaşında doğurmaya başlıyor bizde evlenme yaşı 10 yıl daha fazla. Suriyeliler doğurma yarışındayken bizde 1 çocuğa bile bakamayan aileler var. Millet bahçeleri parklar Suriyeli çocuk ve bebelerle dolu. Bu durumda 2050 yılında Türklerin azınlık durumuna düşmesi belli değil mi? Bunun BOP projeleri içinde önemli olduğu sır değil, görünen köy kılavuz istemez. Yakında Katarlı patron, Suriyeli Müdür yanında Türkler işçi olarak çalışırlarsa şaşırmayalım. Suriyeliler 1.sınıf vatandaş… Vergi vermek yok, askerlik yapmak yok, tedavi ve ilaç parası vermek yok, binlerce öğretmen atanma beklerken öğretmen yapılan onlar...

Devletin başındaki kişi “40 milyon dolar verdik, gerekirse 40 milyon dolar daha veririz, bırakmayız” diyor. Neden Avrupalının huzuru için Türk milletinin huzuru bozuluyor? Kendi vatanları için tek kurşun atmayanlar olabilecek iç ve dış saldırı karşısında Türklerin yanında mı olacaklar? Buna inanan Allah’ın bir kulu var mı?

Sigortasız işçiler giderse sanayi çökermiş. Afganlılar olmazsa çoban bulamazmışız. Sınırlar açılıp ülke resmen işgal edilmeden önce bu işleri uzaylılar mı yapıyordu?

Gerzek ve ahmaklar Malazgirt ve Kurtuluş Savaşı’nda Arapların bizlere yardım ettiğini söylüyorlar. Tarihin hangi devrinde bu gerçekleşmiş? Osmanlı yıllarca çöldeki Arap topraklarına mukaddes topraklar diye servetler harcadı. Hicaz trenlerimiz petrolün kokusunu alan İngilizlerin kışkırtmasıyla bombalanıp üzerindeki zafer fotoğrafları bir ihanet ve ibret vesikasıdır. Arap çöllerinden yenilmiş, yaralı, yorgun Osmanlı askerleri muhacir kardeşimiz dediğiniz kişilerin baba ve dedeleri tarafından havuzlara yıkanmak için gönderilip kör edildiler. Çoğu öldürülmedi mi?

Suriye’nin iç işlerine karışmak bize ne kazandırdı, kimlerin işine yaradı? Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk “Sakın Ortadoğu bataklığına girmeyin” derken bu günleri o günlerden görmüştü.

Bu kadar misafirlik yeter. Ülkemiz dış güçlerin tehdidi altındayken iç huzurumuz her zamankinden daha çok önemli.

Her partiden Türklerin çok büyük bir çoğunluğu artık bu misafirliğin bitmesini ve yurtlarına gitmelerini istiyor. Halkın sesine kulak verin muhteremler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!