Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Ensar / Muhacir Sorunu

featured

Türk yurdunda biz Türkler ikinci vatandaş olurken onlar birinci sınıf vatandaş. Vergi yok, askerlik yok, tedaviye para yok. Avrupa’ya kaçmalarına mâni oluyoruz gardiyan gibi. Ya adamları bırakın karadan denizden kaçarken marifet gibi yakalayıp geri getiriyoruz bulunmaz Hint kumaşı gibi…Topraklarımız resmen işgal ediliyor ve bu hızlanarak sürüyor.

Ensar Muhacir kardeşliği denerek hiçbir Müslüman ülkesinin kabul etmedikleri Suriyelileri sorgusuz sualsiz ülkemize buyur ettik, BOP projesine uygun olarak…

Türk yurdunda biz Türkler ikinci vatandaş olurken onlar birinci sınıf vatandaş. Vergi yok, askerlik yok, tedaviye para yok. Avrupa’ya kaçmalarına mâni oluyoruz gardiyan gibi. Ya adamları bırakın karadan denizden kaçarken marifet gibi yakalayıp geri getiriyoruz bulunmaz Hint kumaşı gibiTopraklarımız resmen işgal ediliyor ve bu hızlanarak sürüyor. Ülkede yabancılar belli bölgelere yığılıp çoğunluk kazanmaları önlenmeli. Bu konuda bunlar oradaki halkın %10’u geçemez yasası varken şimdilerde uygulama yok. Güneydoğu bölgemizde bazı yerlerde Türkler azınlıkta. Bunun son örneği T.C.nin bir okulun açılış konuşmasında yaşandı. Gazeteci Fatih Ergin’in aktarmasına göre, okul müdürü, okulda Türk öğrenciler Suriyelilerden az olunca konuşmasını Arapça yapmış. Gelen muhacirler bi zahmet Türkçe öğrensinler, adamlar tek kelime Türkçe bilmeden Türkiye’nin geleceği için oy kullanıyorlar (Cami içindeki Arapça duyuruyu yırtıp yere attığım için bazı gerzekler tepki göstermişti.)

İstanbul’un Fatih ilçesindeki bir sağlık kurumunda 6 doktor ve 10 hemşire Suriyeli…

Yeni bir duyuma göre sahte diplomalarla işe giren Suriyeliler varmış. İsteyen parayı bastırıp Türk çocuklarının emek verip kazandıkları diplomalarla nasıl eşit(!) olabiliyorlar? Bu konuda yetkililerin bir araştırması yok, beyan ve sahte diploma yeterli Bunlardan doktor, mühendis olan varsa olacakları düşünebilecek misiniz? Tabi bir de mülakat rezaleti var ki düşman başına!

Üreme hızları artarak devam ederken 2050 yılında biz Türklerin azınlığa düşmesi pek hayal olmamalı.

Değişik gündemler gerçek sorun sığınmacı(yumuşatılmış hali)sorununu unutturmamalı. Bizden başka Ensar/Muhacir kardeşliği yok mu? İçlerinde petrol zengini din kardeşleriniz varken.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!