Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Emeklilerden Sonra Fedakârlık Sırası Engellilerde

featured

Emeklilerden sonra yolunma pardon tasarruf etme sırası engelli vatandaşlarımıza geldi. Artık araç alımlarındaki ÖTV vergisini Maliye Mehmet ödemeyip topu Aile Bakanına atıyor. Çok fakirse ince ince araştırmalar sonunda verebilir, verse bile engelli maaşından ve indirimlerden yararlanamaz deniliyor. İnsanlar zevkinden engelli doğmuyor ya da olmuyor.

Burunlarından kıl aldırmayan halkın kesesinden ultra lüks hayat yaşayan, itibarın sadece kendilerine ait olduğunu sananlar beşer onar yerden maaş ve huzur hakkı alınca milletin karnı tok sırtı pek sanıyorlar. Nasıl sanmasınlar kişi başına düşen milli gelirimiz 140.00 liraymış.

Sayın reisimiz 2024 yılını Emekliler Yılı ilan edince hayırdır hangi dağda kurt öldü demiştik. Emekliye her gün bayram olduğu için bu yıl bu nedenle maaşcıkları bayram öncesi verilmedi. Hem belli mi olur o maaşla kurban kesemeseler bile birkaç kilo et alılar. Baklavadan vazgeçtiler bir kilo tulumba tatlısı alıp torunlarına bayram harçlığı bile verirler… Sonra para bitti diye sızlanırlar!

Emeklilerden sonra yolunma pardon tasarruf etme sırası engelli vatandaşlarımıza geldi. Artık araç alımlarındaki ÖTV vergisini Maliye Mehmet ödemeyip topu Aile Bakanına atıyor. Çok fakirse ince ince araştırmalar sonunda verebilir, verse bile engelli maaşından ve indirimlerden yararlanamaz deniliyor. İnsanlar zevkinden engelli doğmuyor ya da olmuyor. Milyon dolarlık araba sevdalıları koleksiyon yaparcasına her yıl model değiştiriyor. Beyefendilerin mabatları deri koltuklarda fazla incinip nasır tutmasın diye kendilerine şehir içlerinde özel helikopter şehir dışlarında özel jetler tahsis edilmeli. (Halka değil kendine bakan bakanlar bunu zaten yapıyor)…. Bir de konuyla ilgisi yok ama şunu yazmak istedim…Yanmaz kefen yapıp Allah’ın ateşinden koruyacağının reklamını yapan Kefenci/Cübbeli Ahmet geçen bir TV programında “ayetler ile hadisler arasında bir çelişki yaşarsanız hadislere uyun” diyor. Yani Allah’ın değil onun yarattığı elçisinin dediklerini uygulayın… Bunu bir ateist ve deist dese çarmıha gererler ama söz konusu Kefenci/Cübbeli olunca diyanet ve cemaatlerden tıs yok (Diyanet ve cemaatler Amerika’dan gökdelenler, villalar, çiftlikler almakla aslı görevlerini yaptıklarını bir an unutmuştum)… Sükût yine ikrardan mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!