Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Don Kontrolörü

featured

Bayram namazında camide kendini din görevlisi sanan ve bu işten maaş alan bir canlı cemaate şunları söyledi: “Eski garaj tarafı hariç, şehirdeki bütün kadınlar, kızlar donsuz.” Bir kin, pardon bir din görevlisi cemaatine hem de Allah’ın evinde yalan söylemez derken cemaat sabah mahmurluğuyla uyuyor olmalıydı. Daha önceleri aynı mollanın görüşlerine itiraz ettiğim için cemaatten caminin huzurunu bozmakla suçlanmıştım(!) Bu kadar edepsiz ve yüz kızartıcı iftira, koca şehri zan altında bırakırken. Keşke “Don Kontrolörlüğü” görevi denince aklımıza bağ, bahçe ve tarlalarınızdaki doğal afet donu gelseydi. Hazret bu görevi ifa ederken kaç genç kızımız, kadınımız, hatta nenemizde uygulama yapmış olmalı ki hayli iddialı konuştu.

Güzel yurdumuzda gün geçmiyor ki normal bir gün yaşayalım. Daha geçen hafta bir okul mezuniyet töreninde bir müdür kızların giysilerini beğenmediği için okul kapısına jandarma dikmişti. Memleket olarak o gün öğrendik ki jandarmanın görevleri arasında okul müdürlerinin keyiflerine katkı bulunmakta varmış.

Bayram namazında camide kendini din görevlisi sanan ve bu işten maaş alan bir canlı cemaate şunları söyledi: “Eski garaj tarafı hariç, şehirdeki bütün kadınlar, kızlar donsuz.” Bir kin, pardon bir din görevlisi cemaatine hem de Allah’ın evinde yalan söylemez derken cemaat sabah mahmurluğuyla uyuyor olmalıydı. Daha önceleri aynı mollanın görüşlerine itiraz ettiğim için cemaatten caminin huzurunu bozmakla suçlanmıştım(!) Bu kadar edepsiz ve yüz kızartıcı iftira, koca şehri zan altında bırakırken. Keşke “Don Kontrolörlüğü” görevi denince aklımıza bağ, bahçe ve tarlalarınızdaki doğal afet donu gelseydi. Hazret bu görevi ifa ederken kaç genç kızımız, kadınımız, hatta nenemizde uygulama yapmış olmalı ki hayli iddialı konuştu. Ben ve bu vatanda yaşayan milyonlarca Müslüman olan, olmayan insanlardan zorunlu olarak alınan vergilerle maaş alan böyle sapık ve iktidar yalakalarına paramızı ve hakkımızı helâl etmiyoruz! Son olarak Yunanistan’da din görevlilerin maaşları kesildi.

Hak denince, deveye sorsalar neden boynun eğri diye. Deve, “sizin yanınızda cetvel gibi dümdüz kaldım” derdi dili olsaydı.

KPSS sınavlarında 95 ve üzeri puan alan gençlerimiz mülakat denen kul hakkının katmerlisiyle elendiler Acaba bu mülakat soruları ne menem bir şey ki yazılı da süper not alanlar sözlü mülakatlarda dilleri tutulup kem küm ediyorlar?

Allah’ın evinde bile böylesi terbiyesizlik ve hadsizlik edenlerin mülakattan tam puan almalarına şaşırmamak gerek.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!