Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Bunlar Daha İyi Günler

featured

Kuzey Suriye’de şanlı bayrağımız Özgür Suriye Ordusu(!) askerlerince yırtılıp yakılarak üzerinde tepiniliyor. Halkından %85’ten fazla oy alarak başkan seçilen Esad’a karşı bu gûruhu kim destekledi?  Komşu ülkenin iç işleri bizi neden ilgilendirsin? Suriye’nin bölünmesi, Türkiye’nin sığınmacı istilasına uğraması kimin yararına? İnşallah bunlar daha iyi günlerimiz olmaz. TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!!

Bazen o kadar beynindekileri net söylüyor ki sayın dünya liderimiz şaşırsak mı takdir mi etsek karar veremiyoruz. Seçim meydanlarında “bunlar daha iyi günleriniz” derken acaba neleri demek istiyordu sayın Erdoğan? Enflasyon ,gelir dağılımındaki adaletsizlik, artan yoksulluk ve yolsuzlukları mı yoksa hicret(!) ettirilen din kardeşlerimizin durumları mı?

Kayseri olayları basit bir olay değildir. Suriyeli bir sapık küçük bir çocuğa tecavüz ediyor. Daha önce de bu tür olaylar yaşandı ama tepki bu kadar büyük olmadı. Olayın bu kadar büyümesinin tek suçlusu CHP’nin kullandığı kin ve düşmanlık söylemleriymiş. Neden acaba? Dünyadaki her beş sığınmacı neden bizde? beyler gibi yaşarken bu milletin aslî vatandaşları neden ikinci sınıf vatandaş oldu? Batının huzuru için üç beş milyon dolara neden onların bekçiliğini yapıyoruz? Sayıları ve ne oldukları belirsiz bu ümmet(!) dostluğunun giderek artması bir tehlike değil mi? Bunu ülkeyi yönetenler görmüyor mu?

Cuma hutbesinde sarıklı bir canlı(din görevlisi diyemiyorum) bu memlekette %48’lik kesim din kardeşlerimizi istemiyor diyebiliyor utanmadan. O kesimin içinde sen ve senin gibi Türkiye düşmanlarının maaşlarını vergileriyle ödeyen başka dinden olanlar var. Deist ve ateist olanlar var . Müslüman olan bu işgale hayır diyenler var .

Kuzey Suriye’de şanlı bayrağımız Özgür Suriye Ordusu(!) askerlerince yırtılıp yakılarak üzerinde tepiniliyor. Halkından %85’ten fazla oy alarak başkan seçilen Esad’a karşı bu gûruhu kim destekledi?  Komşu ülkenin iç işleri bizi neden ilgilendirsin? Suriye’nin bölünmesi, Türkiye’nin sığınmacı istilasına uğraması kimin yararına?

İnşallah bunlar daha iyi günlerimiz olmaz. TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!