Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Bu Vefasızlık Size Yakışmadı Tayyip Bey

featured

Şimdi nerden çıktı, “Karabağ’a girdiğimiz gibi İsrail’e de gireriz” demek? Siz daha önce Şam’da Emevi Camisinde ikindi namazı kılacaktınız. 3-4 saatte biz Şam’a giremedik fakat milyonlarca Suriyeli beleş varan Türkiye’yi işgal etti… İsrail’in nüfusu İstanbul’un yarısı bile olmayabilir ama dünya devi Amerika’yı parmağında oynatıyor Yahudi lobileriyle. Netanyahu’nun son ABD kongresinde yaptığı konuşması dakikalarca ayakta alkışlanmadı mı? Durum böyleyken güçsüz Ermeni devletiyle İsrail’i aynı kefeye koymanın mantığı ne?

İsrail tarihinde Yahudi olmayan hiç kimseye Üstün Hizmet Madalyası vermezken o şerefe sizi layık görmüştü. Hatta Büyük Ortadoğu Projesi olan BOP’un eş başkanlardan birisi olmakla övünmüşken.

Olmadı Tayyip Bey Davos’ta aslanlar gibi kükreyip İsrail Başbakanı İzak Rabin‘i van minüt diye azarlamanızı dünya âlem duyarken sonra “ben o sözleri moderatöre dedim” deyip U dönüş yapsanız bile İslam aleminde epey puan toplamıştınız. Filistin katliamında İsrail’e gerekli mühimmat ve yakıt gönderilmesini önce “yok böyle” deyip sonra sibek gibi ortaya çıkınca “ticari ilişkilerimizi kestik” diyerek yandaşlarınızın gönüllerini bir kez daha fethetmiştiniz.

Şimdi nerden çıktı, “Karabağ’a girdiğimiz gibi İsrail’e de gireriz” demek? Siz daha önce Şam’da Emevi Camisinde ikindi namazı kılacaktınız. 3-4 saatte biz Şam’a giremedik fakat milyonlarca Suriyeli beleş varan Türkiye’yi işgal ettiİsrail’in nüfusu İstanbul’un yarısı bile olmayabilir ama dünya devi Amerika’yı parmağında oynatıyor Yahudi lobileriyle. Netanyahu’nun son ABD kongresinde yaptığı konuşması dakikalarca ayakta alkışlanmadı mı? Durum böyleyken güçsüz Ermeni devletiyle İsrail’i aynı kefeye koymanın mantığı ne?

Siz önce Yunan’ın göstere göstere işgal ettiği adalarımıza giriniz. Öyle “Bir Gece Ansızın Gelebiliriz” söyleyerek olmuyor bu işler. Bu şarkıyı rahmetli Ecevit söylemekle kalmadı gereğini yaptı. Şimdi daha kaç gece geçecek? Sadece şarkı söylerseniz Yunan bakan “F35’lerle Ankara’ya gelebiliriz” der, daha önce İstanbul’a Fenerbahçe ile maç yapmaya gelen Yunan oyuncularının “başkentimiz Konstantinopolis’e geldik” deme küstahlığını gösterdikleri gibi. Yunan nabız yokluyor, Amerika sınırımıza askeri yığınak yapıyorken İsrail’e pasaportsuz girmek nasıl olacak???

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!