Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Beyaz Sandık

Her şehre Beyaz Sandık yerine beyaz bir mikrofon koyun, olası sandık hilelerine karşı şüphe bırakmayın. TÜİK’e inananları sorun, Diyanet onca bütçeyle ne yapıyor, her gün artan sakallı şovmenler ne saçmalama yarışındalar… Amerika’da emlak zengini olmak diyanetin görevi mi? müsriflikte sarayla yarışan diyanetin varlığı yeniden tartışılmalı.

Halkın içine çıkamayanlar onların şikayetlerini dinlemek için Beyaz Sandık kuruyor. Sadece benim şikayetlerim bile o sandıktan dolar taşar.

Örneğin; Ruhsal hastalıklar sırasında %38 ile Amerika’dan sonra dünya ikincisiymişiz. Külliyen yalan! Bu devirde halâ ruhsal sağlığını koruyanlar üç maymunu oynayan sarayzadeler. Bunlar mahalle yanarken saçlarını tarayan fahişelere benzerler. Onlara göre uçuyoruz, kaçıyoruz. Yarınları çalınan gençler ve aç okula giden çocuklar yarınlara nasıl umutlu bakacaklar? Yıllarca cemaat ve tarikat beslemesi olmadan kıt kanaat geçinen aile evlatları yıllarca okullarda kurslarda diz çürüyor. Sonuç birbirinden akla ziyan mülakat soruları… “En sevdiğiniz lider”, “imam hatip mezunu musunuz?” gibi son derece bilimsel ve elzem sorular. Acaba bu sınavlar dışarıya görüntü ve ses olarak gönderilemez mi? Ülkenin süper beyinleri devletin imkanlarını kullanarak bir yerlere haklarıyla gelirlerken “Giderlerse gitsin” diyen Reis bunların boşluğunu kimlerle dolduruyor görüyoruz. Geçenlerde Çalışma Bakanı arkadaşının aşçı damadını bu Almanya’ya Ateşe olarak göndermişti. Olayın dumanları tüterken Diyanet kendine yakışanını yaptı. Çaycısı bayanı 3 radyonun başına atayıverdi

Toplumun psikolojisi nasıl bozulmasın. Sokaklar devletten umudunu kesen torbacı ve mafya adaylarıyla dolu. Toplumun sinirleri yay gibi gergin, koptu kopacak. Kadın cinayetlerinin temellerinde ruh sağlığı yerinde olmayanların olması inkâr edilebilir mi? Trafik cinayetleri, yan baktın cinayetleri son yıllarda zirve yapması tesadüf olabilir mi?

Beyaz Sandık fikrini bulanlara sormak lazım. Her şehre Beyaz Sandık yerine beyaz bir mikrofon koyun, olası sandık hilelerine karşı şüphe bırakmayın. TÜİK’e inananları sorun, Diyanet onca bütçeyle ne yapıyor, her gün artan sakallı şovmenler ne saçmalama yarışındalar… Amerika’da emlak zengini olmak diyanetin görevi mi? müsriflikte sarayla yarışan diyanetin varlığı yeniden tartışılmalı. Parayla din hizmeti olmaz diyen İslam’da bedava bir şey yok. Son olarak Yunanistan rahiplerin maaşını kesti. Şimdi Suudiler Kuran’ı yeniden yazıyorlar. Bu konuda reis. 14 asır önceki kural ve kanunlar bugüne uygulanmaz demiş, hiç tepki almadan unutulmuştu. Evet toplum cinnete hızla sürüklenirken beylerin derdi Anayasa değişikliği, İsrail bize saldıracak masalları.

2024 yılı Emekli Yılı olacak diyen Sayın Erdoğan iki kelimenin arasına “sürünme” demeyi unutmuş olabilir. Boş yere günahını almayın zararlı çıkarsınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!