Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Alemin Akıllısı Muhteremler

featured

Hoca eşeğinin her gün yemini azaltıp tasarruf etmeyi düşünürken eşek ölünce “Tüh yahu tam hiçbir şey yemeden yaşamayı öğrenecekti, ömrü yetmedi etmedi” dediği gibi… Dikkat edin arpalıklarınız kesilince saltanatı yetmeyen siz olmayasınız, halk aç kalıp yaşamaya alışmışken. Bunca sorun varken yaptıklarınız “aa cambaza bak” demekten öte geçmiyor.

Günde bir iki kadın acımasızca katledilirken caniler birkaç yıl ceza alıyorlar. Hele mahkemede kravat takıp boyun bükünce indirim bile alıyorlar. Sonra çıkınca icraî faaliyetleri olan cinayetlerine kaldıkları yerden devam etmek için aramıza salınıyorlar. Bunlardan kaç tanesine ÖTENAZİ imkânı sundunuz sokak hayvanlarına sunduğunuz gibi? Hatta kaçını kısırlaştırdınız? Yaratılanı severiz yaratandan ötürü diyen herkesten fazla Müslüman olanlar, Sayın reis, meclis kapanmadan bu yasayı çıkartın sorumluluğu belediyelere yükleyin buyurdu… Hani İmamoğlu’nun kazandığı ilk İstanbul büyükşehir belediye seçimlerinde ilçe çoğunluğu kazanamadığı için TOPAL ÖRDEK yaptığınız belediyeler dahil…

Cebinizden verircesine oy yoksa hizmet yok dediğiniz tehdittin daniskası son belediye seçimlerini kaybedince aklınıza hemen belediyeler geliverdi. CHP’li belediyeler SGK borçlarınızı derhal ödesin diye emir buyurdunuz! Burada asıl sorun yeni yeni koltuklarına oturan CHP’li belediyelerde değil yıllarca o koltuklarda oturup zevki safa süren, halka değil cemaat, tarikat ve yandaşlara kıyak çekenlerde… Onlar yıllardır birikmiş borçlarını faiziyle nasıl ödeyecekler? Millet bilmez, kafası basmaz siz iyi bilirsiniz varsa bir formülünüz görelim muhteremler…

Tarihinde ilk kez Merkez Bankası farelerin işgaline bırakılırken, üç liralık işi otuz kuruşa dolar olarak yirmi yıldan fazla milletin çocuklarına, torunlarına miras diye borç bırakırken neredeydi o ticari zekânız?

Zengin yandaşlarınızın ne kadarı vergi verdi? Yeni vergi tasarısı üzerine meclis kürsüsünde kükreyen batan vekilin eşi ve kardeşi üç dört yıldır tek kuruş vergi vermemiş. Zaten her zaman iktidar dolar milyarderi olan yandaş firmalara vergi affı çıkarmıyor mu? Sizler zevki sefa sürsün halk sürünürse sürünsün mantığıyla garson bahşişlerine bile ortak olacaksınız. Helal olsun size. Hani derler ya kör tuttuğunu öper sizde vergisini ödeyen esnaf ve bordro mahkûmlarının sırtından kene gibi yaşayın.

Hoca eşeğinin her gün yemini azaltıp tasarruf etmeyi düşünürken eşek ölünce “Tüh yahu tam hiçbir şey yemeden yaşamayı öğrenecekti, ömrü yetmedi etmedi” dediği gibi… Dikkat edin arpalıklarınız kesilince saltanatı yetmeyen siz olmayasınız, halk aç kalıp yaşamaya alışmışken.

Bunca sorun varken yaptıklarınız “aa cambaza bak” demekten öte geçmiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!