Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

AKAPE’nin Oy Depoları

featured

Daha önce bir Akapeli’ye yaşanan yoksulluk ve ülkeye getirilen milyonlarca sığınmacıdan bahsederken birden bakışları değişti. “Nesi var hükümetin ev kiramızı veriyor, ihtiyaçlarımızı karşılıyor, kimse aç ve açıkta değil” dediği aklıma geldi. Ülkemizde üreme yarışına gelenlerde muhacir kardeşlerimizmiş (millet iki çocuğa bakamazken sokaklar, parklar, sahiller muhacir kardeşlerle dolu).

Akape’nin daha doğrusu Sayın Erdoğan’ın neden bunca olumsuzluklara karşın halâ baraj altında kalmadığını sorduğum bir yazıma şöyle yanıt aldım: Neden kalsın ki yerli yabancı 12 milyon kişiyi maaşa bağladı, 2milyon Suriyeli var, binlerce trolü var. 10 milyon tarikat ve cemaatin desteği var. Bir de (Öyle ya da böyle, ama şantaj ama montaj videoları ve oy yoksa hizmet yok söylemleriyle seçime girmeler, bazı hanelerde hane sayısının beş on katı sahte seçmenin oy kullanmasını sayarsak, değil baraj altında kalmak ebedî iktidar olmanın olmazsa olmazı değil mi)

Daha önce bir Akapeli’ye yaşanan yoksulluk ve ülkeye getirilen milyonlarca sığınmacıdan bahsederken birden bakışları değişti. “Nesi var hükümetin ev kiramızı veriyor, ihtiyaçlarımızı karşılıyor, kimse aç ve açıkta değil” dediği aklıma geldi. Ülkemizde üreme yarışına gelenlerde muhacir kardeşlerimizmiş (millet iki çocuğa bakamazken sokaklar, parklar, sahiller muhacir kardeşlerle dolu). Geçen hafta İç İşleri Bakanı adreslerinde bulunmayan sığınmacı sayısı kendi sayısına göre 1/4 ünden fazlasının nerede ne yaptıkları belli değil deyip, bunlar için bir ricada bulunuyor. Lütfen 3ay içerisinde adresinizi bildirin, yetmedi 2 ay daha süre verelim. Yoksa sosyal hizmetlerden yararlanamazsınız. Bir mumlu davetiye bir de yollarına kırmızı halı sermediğimiz kaldı. Dünya Bankasından gelecek 35 milyar doların yarısının bu muhacir kardeşlerimizin istihdamına ayrılma koşulu var. Yani bunları tutun bize gelip huzurumuzu bozmasınlar diye… Türk vatandaşının öz yurdunda (ev zencisi) muamelesi görmesi artık normalleştiriliyor.

 

KATLİAM YASASI UYGULANIYOR.

Niğde hayvan barınağında hayvan yok açılan derin çukurlarda yüzlerce köpek ölüsü var, ağızlarından ve burunlarından kanlar akarak… Ötenazi ilacı yok artık hangi zehirlerle katlediliyorsa… Allah sizlerin sonunu bu Allah’ın emaneti hayvanlardan daha beter etsin. Bunların bütün suçu Allah’ın bunları sokak hayvanları olarak yaratılması mı, bu tercih onların mı? Niğde belediye başkanı köpeklerin beslenmeleri çok pahalı diyor. Bunlar iki ayaklı köpekler gibi vatanı satmadılar soymadılar işgal ettirmediler.

Reisin kesin talimatıyla vekiller yıllık izne ayrılmadan bu katliam yasasını sabaha karşı onaylayıp zafer kazanmış askerler gibi sıkılmadan gülerek poz verdiler. Günlerdir sokağımızda köpek yok, şimdilik kediler var. Onlara su ve gıda yardımı yapıyoruz. Bu sabah komşum elindeki torbadan kediler için yiyecekler bırakırken balkondan bağırmadan edemedim: İşte cennete böyle gidilir. Sağ ol komşum.

Kuşkusuz kimlerin cennete gideceği yaratanın işidir, ama alnı secdeden kalkmazken hiçbir canlıya faydası olmayan kişi sadece kendini düşünmüyor mu? Peygamberimiz zamanında günahkâr bir kadının susuz kalan bir köpeğe ayakkabısını çıkartıp su verdiği için müjdelendiği söylenir.

Bu masumları daha insancıl bir yöntemle kısırlaştırmak varken canice katletmek ne insanlığa yakışır ne Müslümanlığa. Merhameti olmayanın dini olmaz muhterem beyler, bayanlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!