Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Adalet Partisi Adaleti

featured

Geçen günlerde bir bayan televizyonda sokak röportajı yaparken hükümeti eleştirip halkı kin ve nefrete teşvik ettiği için bir hafta geçti halâ tutuklu. Hükümeti eleştirmek neden suç oluyor. Halkın çoğunluğu artık hükümetin icraatlarını beğenmiyor diye hepsini mi tutuklatacaksınız? Bu bayan içerde yatarken Kızılay’ın meşhur halkın vergileriyle aldığı çadırları depremzedelere satan Bay Kınık’ın 17 yaşındaki muhterem kızları iki genci yaralayıp bir genci öldürüyor ama bir saat bile tutuklu kalmadı.

AK Parti’nin Rizeli Milletvekili Hayati Yazıcı Anayasanın tüm maddeleri değiştirilebilir buyurmuşlar… Değiştirilmesi teklif bile edilemez denilen ilk maddeyi de kastederek. Yani Devletin şekli/Cumhuriyetin nitelikleri/Devletin bütünlüğü/Resmi dili, bayrağı, milli marşı, başkenti

Daha önce bunları söyleyen Hüdapar başkanı ödül olarak AKP desteğiyle TBMM’ne taşınmıştı. Bu konuda muhalefetten ses çıkmazken AKP’den etkili ve yetkili birisi bunun olamayacağını söyledi. Bay Hayati kim gazozuna ilaç attı böyle saçmaladın. Sence devletin şekli ne olmalı Taliban tarzı Afgan modeli mi? Devletin şekli padişahlık mı olacak? Resmi dili Arapça, başkenti İstanbul mu olmalı? Devamını sen söylersin engin bilgilerinle.

Geçen günlerde bir bayan televizyonda sokak röportajı yaparken hükümeti eleştirip halkı kin ve nefrete teşvik ettiği için bir hafta geçti halâ tutuklu. Hükümeti eleştirmek neden suç oluyor. Halkın çoğunluğu artık hükümetin icraatlarını beğenmiyor diye hepsini mi tutuklatacaksınız? Bu bayan içerde yatarken Kızılay’ın meşhur halkın vergileriyle aldığı çadırları depremzedelere satan Bay Kınık’ın 17 yaşındaki muhterem kızları iki genci yaralayıp bir genci öldürüyor ama bir saat bile tutuklu kalmadı. Adalet Bakanı Tunç adalet gereğini yapar dediği günden beri gereğini görmedik maalesef.

40 yıl hapsi istenen kara para aklamasıyla suçlanan Dilan Polat son duruşmasında sürpriz bir şekilde beraat etti.

Acaba benim zihnim bulandı da artık yanlışı doğruyu karıştırıyor muyum? Lütfen aklı halâ başında olan birisi varsa doğrusunu yazsın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!