Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

ABD İktidardan Önce Muhalefeti Dizayn Eder

featured

“Emir komuta merkezim papaz elbisesi giy derse, giyer verilen görevi yaparım” dedi. Emir komuta merkezin neresi diye sormadın, belki de soramadın ama sormaya cesaret edemediğinin peşinden hep gittin. Yine de haklısın. Muhalefetten bunları soran oldu mu? Hayır. Peki, neden ABD der ki; “Biz iktidara getireceğimizden önce muhalefeti dizayn ederiz.”? DOGRU. Muhalefet sadece muhalefetmiş gibi davranıyor. Bunu da defalarca ispatladılar.

Hiçbir AKP’li ve AKP’ye oy vermiş olan bana “Filistin, Kudüs elden gitti, gidiyor” diye gelmesin. Ey İslam alemi, “İsrail katliam yapıyor” diye de ağlamasın.  Bunlar timsah göz yasları olabilir. Sorumlusun, akan her kanda vebalin var. 20 yıldır “BOP asbaşkanıyım, Ortadoğu’da bize de verilen görev var” dedi,   sorgulamadın. “Emir komuta merkezim papaz elbisesi giy derse, giyer verilen görevi yaparım” dedi. Emir komuta merkezin neresi diye sormadın, belki de soramadın ama sormaya cesaret edemediğinin peşinden hep gittin. Yine de haklısın. Muhalefetten bunları soran oldu mu? Hayır. Peki, neden ABD der ki; “Biz iktidara getireceğimizden önce muhalefeti dizayn ederiz.”? DOGRU. Muhalefet sadece muhalefetmiş gibi davranıyor. Bunu da defalarca ispatladılar.

 

EVRİM TEORİSİNİN YAŞAYAN KANITI

Eskilerin gözü pek heyecanlı ülkücüsü şimdilerin saray türküsüyle bayramda, biraz da zorunlu olarak karşılaştık…

Muhterem daha önce bir alandaki dilenciden “leblebi var mı?” diyerek mermi alıp leblebi gibi sıktıklarını övünerek söyledi. Daha önce Ramazan ayında oruç tutmayanları nasıl dövdüklerini söylerken dili küçücük beynini dinlememişti, yüzü hiç kızarmadan…

Aynı muhterem çalıştığı kurum gelirlerinin %95’i ücretlere ödendiği için köylere yol, su götüremediği için özelleştirilmesi gerektiğini söylerken, bağıra çağıra beni susturmuştu. Hazret iki yıl sonu sendika temsilciliğini bırakıp emekli olunca kurumunu özelleştirdiği için Erdoğan’ı haklı buluyordu.

Aynı zat dört kızın tek erkek kardeşiydi. Kardeşleri babalarını ikna edip bir kuruş vermeden yepyeni bir kat sahibi oluverdi. Ama bazılarının insan dediği kişi annesi ölünce mirastan ana hakkı diye pay almıştı. Evi olmasaydı kira verecek maaşı olmayan sarayın yeni türkücüsü eskinin hızlı ülkücüsüyle mübarek bayram günü tartışma gafletinde bulundum. Neymiş şimdiki reisi Anayasa değişikliği konusunda sooon derece haklıymış. Kendisine Cumhurbaşkanı olmanın ilk koşullarından birisinin dört yıllık lisans eğitimi alması ve diplomasının olması zorunluluğunu söyledim. Meğer ortalıkta pek göremediğimiz 4 yıllık üniversite diploması varmış, okul ve sınıf arkadaşı yokken… Üçüncü kez tekrar cumhurbaşkanı adayı olması Anayasaya aykırı derken YSK başkanı Anayasaya değil önüne konan dosyaya bakıp onay vermişti… Şimdiki değişiklik millete değil şahıslara dar geldiği için gerekli olduğunu sözümü kesmeden tüm sesimle tek tek söyledim.

İflah olmaz bir Akape sevdalısına harcadığım nefes için kendime kızdım ve utandım. O ne mi yaptı bilmiyorum. Beyin boş olunca sağ kulaktan giren sol kulaktan transit geçer.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!