Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

ELÇİLER

ELÇİLER

Dünyanın neresinde olursa olsun, sefaret ekiplerine, potansiyel ajan olarak bakılır. Ve dahi temas ve iletişimleri dikkatle  takip edilir. Hatta bazı ülkelerde gezebilecekleri alanlar dahi sınırlandırılmıştır.

                Bizim ülkemize gelince;  yabancı sefaret ekipleri ,babalarının çiftliği gibi rahatça hareket etmekte ve sınırsız şekilde, kişilerle örtülü veya açık temas kurabilmekte  diledikleri gibi ülkemize zarar verici eylemlerde buluna bilmektedirler.

                Örneklemek gerekirse ; Suudi  elçiliği mensupları –ABD sefaret ekipleri, Fransızlar ve diğerleri. İş öyle ileri gitti ki,  bazı siyaset erbabı, ve devletin namusu , emanet edilen zevat çıkar birliğine gittiler. Ülkemde birçok faili meçhul cinayetlere tanık olduk. Hablemitoğlu –Üçok-Mumcu ve daha niceleri.

Ülkemiz, Birçok eylemlere de  sahne oldu. 6Ekim olayları,15-16 haziran olayları – gezi olayları  ve daha bir çokları.

Rahmetli babam , 12 Eylül öncesi ; Konya ,Aydınlık evler semtinde bir duvar yazısını göstermiş “Kürdara azadi” ve bana demişti ki; “ÜLKEMİZ İÇİN ASIL TEHLİKELİ OLAN BUDUR.” İlerleyen zaman babamı haklı çıkarmıştı .Amerikalıların Kürtçe alfabe aşkı ve Amerika’da yaşayan Roje welat’ın çıkardığı Welat dergisi .

Günümüzde  ve önceleri, Amerika’nın PKK ya verdiği her türden destekleri sıralamak işten bile değil. Şimdi bazı siyasetçilerin İngiliz ve Amerikan elçileri ile, neler görüştükleri merak konusu. Acaba ülkeme ihanet mi ediliyor sorusu aklımdan çıkmıyor. Hele bu elçiler ülkemin düşmanlarından olan devletlerin elçileri ise.

Karşılıklı olarak neler vaat edildiğini, sizler de merak ediyor musunuz. Devletin bilgisi ve ilgisi dışında yabancılarla temas halinde olanlara, tüm iyi niyetime rağmen bir türlü iyi gözle bakamıyorum.

Devletimin yetkili kurumları veya siyasal iktidar, işbu görüşmeleri ve benzerlerini deşifre etmek ve kamu oyuna servis etmesinde büyük yararlar var. Zaten Osmanlının yıkılış dönemlerinde, bu tür görüşmelere sıkça tanık olunmuştu.

Yabancı severlerin akıbeti ,elbette hizmet verdikleri ülkelerin uçaklarının tekerlerinden aşağı düşmektir. Tıpkı  Afganistan’da olduğu gibi. Yabancı severlerin yüzünden şu ana kadar, birçok ulus başkalarının çıkarları yüzünden kitlesel ölümlere maruz kalmıştı.

Bunu da örnekleyelim. Suriyeliler- Iraklılar- Afganlar ve daha birçokları. Bizler ,kim ne yaparsa yapsın hep buradayız. Hür ve bağımsız olarak. Kimler, nasıl ihanet ederse  etsin bizler gururlu olarak, geleceğin umudu olarak, hep burada olmaya devam edeceğiz.

Bizim burada oluşumuzun nedeni, yüce Çalap’ımızdan kut alışımızdır. Kıyamete kadar üstlendiğimiz görevlerimiz var. Bir takım hainlerin faaliyetleriyle, düşmanlarımızın arzularıyla bu toprakları terk edecek değiliz.

Gerçekte iyi olanlar  ülkemin yararına görevini en iyi surette yapandır. Topluma iyi uyum sağlamış  araziye uymuş her türden azınlık mensubuna dikkat etmek lazım. Siyasetin ve bürokrasinin böylelerinden arındırılması gerektir.

Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları ulusumu ve devletimi söylediğim azınlık mensuplarından temizleyenlerin üzerine olsun vesselam.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!