Lütfullah Kaleli
Lütfullah Kaleli

Can Azerbaycan

featured

Azerbaycan’daki kandaşlarıma derim ki; “kahpe içeriden olunca, kapı kilit tutmaz!” Azerbaycan devleti içindeki hainlere karşı daha dikkatli olmalıdır. Gerekli önlemleri vakit yitirmeden almalıdır. Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti oldukça deneyimlidir.

Bir mücadeledir sürüp gidiyor hem içte hem de dışta. Azerbaycan tıpkı Türkiye gibi çok hassas topraklar üzerindedir. Azerbaycan’daki mücadelemiz Osmanlı devleti zamanından beri süregelmektedir.

İslam ordularının Bakü’ye girişi, Azerbaycan devletinin kuruluşu ve Laleler şiirinin yazılışı boşuna değildir. Çırpınırdı Karadeniz şiiri Ruslara veya Yahudilere şirin görünmek için yazılmamıştır. Azerbaycan devletinin kuruluşunda Yahudilerin(İsraillilerin) değil; Türklerin kanı akmıştır .İslam ordusu çok şehit verdi.

Azerbaycan’ın ikinci defa bağımsızlığını kazanması için Türkiye cumhuriyetin neler yaptığını, nelerin yapılmasına izin verdiğini çok iyi bilirim. Karabağ’ın işgali sırasında Azerbaycan’daki Yahudilerin kılı bile kıpırdamadı.

Anadolu’nun yiğit evlatları ;Azerbaycan’a koştular ve Rüzgâr Birliklerini oluşturdular, orada savaştılar. Azerbaycan’ın var oluşunda Anadolu’nun payı büyüktür. Halen de bir ve beraberiz. Bizi ayıracak güç daha meydana gelemedi.

Azerbaycan’daki kandaşlarıma derim ki; “kahpe içeriden olunca, kapı kilit tutmaz!Azerbaycan devleti içindeki hainlere karşı daha dikkatli olmalıdır. Gerekli önlemleri vakit yitirmeden almalıdır. Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti oldukça deneyimlidir.

Gelelim bu yazıyı yazma nedenime! Bizler Türk milliyetçisiyiz. Her nerede olursa olsun Türk’e zarar veren, Türk’ü içinden kemiren tüm unsurlara karşı mücadele ederiz. Çünkü üzerimizde ,verdiğimiz şehitlerimizin emaneti ve sorumluluğu vardır.

Türkiye ve Azerbaycan devletleri ne yapıyorsa doğrudur. Bizlere düşen görev şimdilik önerilerde bulunmaktır. Azerbaycan istihbaratı konuyla ilgilenmelidir. Türkiye Cumhuriyeti ateş Anadolu’ya sıçramasın diye bir mücadele vermektedir. Nerede bir Türk varsa !Türkiye Cumhuriyeti’ne omuz vermek zorundadır.

Türk’ten başkasını sevmek zorunda değiliz. Türk’ten başkasının safında yer almak zorunda değiliz. Biz kendimizden yanayız. Türk İslam’ın son kalesidir. Her Müslüman onu savunmak güçlendirmek zorundadır.

Gazeteci Bayan Rada Abbas(muarebe veteranı kadınlarına sosyal yardım içtimai birliği) Evladım sen daha dünyaya gelmeden önce bizler Türklük ve vatan sevdasına tutulduk. Bu sevda anlaşılan bizi kurganımızda(mezarımızda) bile terk etmeyecek. Bugünlere piknik yapılarak gelinmedik! Türklük sokakta bulunmadı; sahipsizde değildir. Ses kayıtlarını dinledim söz konusu yazını da okudum.

Sen hiçbir Türk’ü küçümseme hakkına sahip değilsin! Zenzegur için kurulan hiçbir yapıyı basite alma, değersizleştirmeye de hakkın yok. Yalnızca teşekkür edebilirsin. Bir Türk’ün yeri de sevgisi de diğer bir Türk’ün yanıdır. Başkasını sevmeye gerek yoktur. İsrail sevdan nereden kaynaklanıyor. Kim ne ile nasıl besliyor senin İsrail sevdanı.

Etme evladım! Bu İsrail sevdası seni de neslini de mahvetmeye yeter. Türkiye de Azerbaycan da senin vatanın! Bayraklarımızı yükseltmeye bak! Bayraklarımıza göz dikenlerin gözlerini çıkar! Yalnızca yurduna yararlı ol! Devlet politikaları senin isteklerine-zevklerine göre oluşturulamaz!

Devlet politikaları oluşurken birçok katmandan yapıdan geçerek oluşur. Seni yönetenlere vatan konusunda itaate mecbursun. Paraya tapanların akıbetinin çok acı olduğunu, çok gördüm. Aldıkları paraları yiyemeden geberdiler. Benden demesi! Hepsi de hain diye anıldılar. Konumunu tekrar gözden geçirmelisin.

Görklü Çalap’ım Tüm yolunu yitirmişlere doğru yolları göstersin. Olmazsa perişan eylesin. Görklü Çalap’ım yol-yordam bilenlere, Vatanı, devleti için ömrünü harcayan kendini feda eden fedailere güç kuvvet versin. Devletlerimizi ebet müddet eylesin. Birlik ve beraberliğimize zeval vermesin vesselam.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!