H. Nurcan Yazıcı
H. Nurcan Yazıcı

Sizi Kan Sevici/ler “PKK’ya Teslim/ciler” Sizi!.

Düşüncelerine ve açılımlarına teröristlerden destek alarak yürümeye çalışanlara inat, “Türk milleti” ne bu sözde açılımlara, ne de teröre teslim(!) olmayacağını; Trabzonlu şehit Ali Yasin Erosmanoğlu’nun cenaze merasiminde tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

  Sırça köşklerinde, sallanır koltuklarında oturdukları yerden bizlere akıl vermeye çalışıp, “Aman ha!.. Terörden korkup, sakın açılımların önünde durmayın. Çünkü gelen şehit, atılan doğru adımların karşılığı ve göstergesidir” diyebilen sözde aydınların bu çağrısı, adeta “millete gelin teröre teslim olun” deyişinin başka bir ifadesi değil de nedir.

  Her şehit haberini “hükümetin” doğru yolda olma hali olarak algılamak ve sunmak: yine Hakkâri’de sekiz askerimizin şehit edilişini; çözüme yakın olduğumuz için birilerin rahatsızlığı şeklinde yorumlamak kadar hastalıklı bir düşünce olabilir mi?..
 
 “İşte asıl tehlike ve morg bekçiliği budur!..”
 
  Bu nasıl bir zihniyettir; Demek ki, yıllardır verdiğimiz şehitlerimiz, ülkeyi yönetenlerin hep doğru yolda olduğunun göstergesiymiş; öyle mi?

Kaçırılan askerlerimiz, polislerimiz, öğretmenlerimiz, dağıtılan yuvalarımız, ocaklarımız hep doğru yolda olduğumuzun  anlamını taşırmış , öyle mi?..

  Hayır öyle değil!.. Sorun, kan sevicilerin terör üzerinden beslenip, açılım hikâyeleri ile “umut” tacirliği yapmasıdır. Sorun, bizi yönetenlerin; AB(D), PKK, BDP ve İmralı kör düğüşüne ve de güç gösterisine, seyirci kalarak destek olmasıdır…

Bu da “teröre teslim olmak” ve “kan seviciliği” değil de nedir?..

  Siz Apo’ya ev hapsini konuşurken, üniversitelerde Kürtçe dili üzerine bölümler açılması provaları yaparken, ilköğretime ana dilde eğitimi sokmayı başarırken; bizim gencecik fidanlarımız dağlarda şehit düşüyor… Bırakın 4+4+4’ü, bırakın, büyüyen küçülen ekonomiyi, bırakın, bırakın anayasayı, bırakın Ergenekon’u bilmem neyi, milletin bu suni gündemlere karnı tok…

Bu ülkede ki gerçek ve tek sorun terör sorunudur…

 Bu ülke de en önemli sorun, Müslüman Türk Milleti’nin beka sorunudur, mevcudiyetinin devamı sorunudur.
 
“Yalancının mumu yatsıya kadar yanar…mış” İktidar, ülkenin bölünmez bütünlüğünü tartışma kapsamından çıkarmadıkça, devleti etkinleştirip, tek güç olarak ortaya koymadıkça, açılın, saçılın istediğiniz kadar… Sizin varacağınız nokta olsa olsa ancak İmralı’nın kıyısıdır… Nokta.

  Tüm şehitlerimize Allah’tan(cc) rahmet diliyorum… Mevla bizi de onların yanına komşu eylesin inşallah…

Anam dedin, babam dedin, atam dedin bayrağa,
Hem al bayrak oldun işte, hem bayrakta al oğul!…
Bağrındaki kurşunlarla çık peygamber katına,
Ol mübarek avcun içre, birer birer say oğul…

Bet yüzlüler, kem gözlüler, hor bakarmış vatana;
Biz tükenip yok olmadan, olmaz öyle şey oğul!..

Denilmiştir can sağ iken yurt vermeyiz düşmana,
Hem sütümden, hem kanımdan, hem canımdan bu sendeki huy Oğul!..

(N.Yıldırım Gençosmanoğlu)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!