Arslan Küçükyıldız
Arslan Küçükyıldız

Kilit: MHP

Türkiye Cumhuriyeti en büyük yolsuzluk soruşturması ile karşı karşıya.
 
İddialara göre soruşturmanın maddi boyutu 100 milyar Euro.
 
Birbiriyle alakasız üç yolsuzluk soruşturması için aynı anda düğmeye basılmış.
 
Yine iddialara göre bu yolsuzluk soruşturması başlatıldığında Çemaat – Hükümet çatışması, Dershane meselesi gündemde yokmuş. İran’ın ambargolardan kurtulmak için, sattığı petrol için alacağı paraları altın olarak Türkiye ve Halk Bankası üzerinden alması söz konusu olunca bu işten ABD ve İsrail’in rahatsızlık duyduğu ve küçük ameliyatlarla işi baltalamaya çalıştığı söyleniyor. Bu baltalama işini cemaat üzerinden yaptığı iddia ediliyor.
Cemaat bu konudaki taşeronluğunu, seks kasetlerini gündeme getirerek yerine getiremeyince devreye halkın rahatsızlık duyacağı bir yönden ameliyat yaparak gerçekleştiriyormuş.
 
Taraflar kılıçlarını çekmiş vaziyetteler. Durum, işin içinde hukuk olduğu için, akan sular durduğundan 1-0 cemaat lehine gibi gözükmektedir. Hükümet paniğe kapılıp, bakan çocuklarıyla ilgili soruşturmayı kendilerine haber vermeden yapan emniyet müdürlerini görevden alarak, savcılarla ilgili düzenleme yaparak karşı saldırıda bulunmuştur. Ama bu pek de durumu 1-1 yapacak çapta bir ameliyat olamamıştır. Ergenekon sırasında soruşturmaya rağmen peşinen suçlu ilanları yapan haber merkezleri belki hükümete bir fikir verir.
 
Burada Hükümetin durumu “Besle kargayı oysun gözünü” vaziyetleridir. Cemaat mensuplarını en önemli görevlere getirir, kadrolaşmasına göz yumarsan sonun böyle olur. Diğer yandan öyle atamalar yapmıştır ki kendisini savunamayacak durumlara düşme tehlikesi vardır: Mesela TRT Haber Dairesi’ne getirilen Ahmet Böken orada iken, devletin hiçbir televizyon kanalı, haber bülteninde hükümeti aklayacak ve cemaatin bu suçlamalardaki rolünü gösterecek hiçbir haber yayınlamaz; yayınlatamazsınız. Zira orada Hakan Şükür gibi ‘istifa et’ diye emir verildiğinde istifa edecek koskoca bir Haber Dairesi yapılanması söz konusudur. Şu anda TRT Haber Dairesi “Tamamen” Fethullahçıların elindedir.
 
Kim ne derse desin, bu bir kapışmadır. İçeride Cemaat-Hükümet kapışması gibi görülen bu kapışmanın arkasında ABD, İngiltere, İsrail vardır. Türkiye’de yeni bir siyasi oluşum gerçekleştirilmek istenmektedir.
 
Bu yeni oluşum AKP’den ayrılacak Hakan Şükür gibi Fethullahçı milletvekilleri ile millicilerden temizlenecek olan CHP ile meydana getirilecektir.
 
Hükümet, cemaatin üstüne gitmeye vakit bulabilirse çok iyi. Ancak kasetler hemen devreye girerse ameliyat sanıldığından daha hızlı bitebilir. Bu bakımdan Hükümetin Cemaate karşı yapacağı hamlelerin görülmesinde fayda vardır. Öte yandan cemaat de kendisine bulaşacağını (Senin ananı kerhanede gördüm durumları) bildiğinden seks kasetlerini devreye sokamadığı için kıvranmaktadır. Ancak şimdi bir şekilde, onlar da servis edilebilir.
 
Çünkü bu ameliyat Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en büyük ameliyatıdır. İngiliz, ABD, İsrail üçlüsünün şimdiye kadar yürüttüğü en büyük ameliyat… Öncekilerden farkı bu ameliyatın kimler tarafından yürütüldüğünün fark edilmiş olmasıdır. Türk Milleti bu işin arkasında kimlerin olduğunu görmüştür.
 
Bu ameliyat Türk Devlet yapısındaki bütün kirlilikleri günışığına çıkarabilir. Bu da Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesel güç değil, küresel güç olmasıyla sonuçlanacaktır.
 
Bir şartla:
 
MHP, bu konuda hassas, ağırbaşlı, akıllıca hareket ederse…
 
Bugüne kadar cemaatin tehditlerine boyun eğmemiş, yolsuzluğa bulaşmamış bir parti olarak kendi dışında gelişen olaylara doğru yaklaşırsa milletin güvenini kazanır.
 
Burada bütün partililerin, bütün ülkücülerin yuvaya çağrılmasının, kimsenin küstürülmemesinin, davaya hizmet eden herkesle müşavere edilmesinin önemi büyüktür.
Ancak bu sayede, iktidar yolu açılır.
 
MHP’nin iktidara en yakın parti olduğunu söylemek lazım. Ama bu sözün altının doldurulması gerekiyor. Belki bugün başka partilerde aday olan kişiler de mevcut durumu iyi değerlendirir ve yuvaya dönme ihtiyacı hisseder. Kim bilir?
 
MHP kilit partidir. Kilidin anahtarı ülkücülerdir. Elimiz bunun kıymetini bilmeyenlerin yakasında olacaktır.
 
Sözüm size, bize, hepimize…

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!