Vali Şahin: Ankara’da vaka artış hızımızda düşüş var

Vali Şahin: Ankara'da vaka artış hızımızda düşüş var

Kızılcahamam’da denetimlere katılan Ankara Valisi Vasip Şahin, “Son bir haftada vaka artış hızımızda düşüş var” dedi.
Ağustos sonu itibarıyla COVID-19 vaka sayısı Ankara’da tırmanışa geçmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye’de vaka sayısında en yüksek artışın Ankara’da yaşandığını açıklamıştı.

Tedbirler sonuç verdi artış hızı düşmeye başladı. Açıklamayı Ankara valisi Vasip Şahin yaptı. Kızılcahamam’da denetimlere katılan ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Şahin, “Her geçen gün duyarlılık artıyor. Kurallara riayet artıyor. Hem maske hem mesafe hem temizlik… Ankaralılara teşekkür ediyorum. Bunun somut sonuçlarını da alıyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim son bir haftada Ankara’da vaka artış hızımız yavaşladı, azaldı. Gösterdiğimiz dikkat, sahaya olumlu olarak yansıyor. Göstergeler olumluya dönebiliyor onun için biraz daha fedakarlık yapacağız” dedi.

“Daha fazla hassasiyete ihtiyaç var”

Twitter hesabından da paylaşım yapan Vali Şahin şu ifadeleri kullandı: “Salgınla mücadelenin olmazsa olmazı, tedbir ve kurallara riayetteki hassasiyetin, ilimizde her geçen gün daha da arttığını memnuniyetle müşahede ediyoruz. Ama başarıya ulaşmak için bundan daha fazlasına ihtiyaç var.”

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!