Korona Virüs İle İlgili Büyük İddia!

Rusya'da binlerce kişi sokağa döküldü !

Covid-19’un ortaya çıkışı, yayılışı ve dünyayı saran korku ağı ile birlikte bir çok komplo teorileri de ortaya atılmış bir çok insan buna inanırken bir kısmı da inanmamayı seçmişti.

Peki Korona Virüs gerçekte nasıl ortaya çıktı?

Tüm dünyayı karşısında nasıl çaresiz bıraktı…

Korona virüs gerçekten planlı bir proje mi ?

Korona virüs bir kitle kontrol aracı mı ?

Haberiniz.com.tr olarak sizler için derledik.


Gazeteci Harry Vox, 2014 yılında katıldığı bir programda, insanları kontrol etmek için salgın yalanının nasıl oluşturulduğunu ve kullanıldığını anlatıyor
ve sözlerini şöyle bitiriyor:

”Böyle bir dünya istiyorsan kayıtsız kal,
Hiçbir şey yapma! O dünya çok yakında sana geliyor!”

CORONA VİRÜS LABORATUVAR ÜRÜNÜ MÜ ?

Bir Çinli, WUHAN hayvan pazarından aldığı bir yarasayı yedi ve TÜM DÜNYA kapandı !!!

Hadise bu kadar basit olabilir mi?

İçinizden bazıları ‘olabilir’ diyecektir ama GERÇEK maalesef öyle değil.

Yıl 1974…

Asıl adı Heinz Alfred Kissinger olan 56.ABD Hükümetinin dışişleri bakanı ve özellikle 1969-1977 yılları arasında ABD dış politikasına yön veren ‘ Ulusal Güvenlik Danışmanı’ Henry Kissinger’ın kurmuş olduğu Kissinger Vakfı “GİZLİ” içerikli bir rapor yayınlar.

Raporda, dünya genelindeki nüfus artış hızları değerlendirilmektedir ve bu artış hızının ABD’nin güvenliğine olan etkileri tüm yönleriyle sorgulanmaktadır.

Raporda, az gelişmiş ülkelerin yakın gelecekte yiyecek ihtiyacına olacak etkisi projeksiyon altına alınmış ve yine ileriki yıllara yönelik şu hesaplama yapılmıştır;

sürekli büyüyen popülasyonun bir sonucu olarak 1900 yılında tüm dünyada 4 milyon ton olan tahıl ihtiyacı, 1950 yılında 12 milyon tona ve 1970 yılında 30 milyon tona ulaşmıştır.

Bunun sonucunda dünyadaki nüfus artışına bir önlem olarak mevcut ihtiyacın Latin Amerika’da yönetilebilir olduğu ancak ABD Tarım Bakanlığı’nın kontrolündeki proje kapsamında Asya ve Afrika’daki fakir ülkelerin finanse edilme ihtiyacından söz edilmiştir.

Raporun tartışma ve sonuç bölümündeki şu ifade ise dikkat çekicidir ; “Gelişmiş ve gelişmekte olan tüm ülke liderlerinin katkılarıyla NÜFUS ARTIŞI KONTROL ALTINA ALINMALIDIR.”

Kissinger raporunu burada bırakarak, CIA’nin meşhur algı kontrolü projesi olan MK ULTRA’ya bir geçiş yapıyoruz.

CIA ve MK ULTRA Projesi

MKUltra projesi bilinçaltını kullanma ile ilgilidir. Bu proje, CIA’nın Bilimsel İstihbarat Bölümü’nde çalışılmaktaydı. 1950’lerin başında başlayan çalışmalar, 1953 yılında resmi olarak kullanılmış, 1964 yılında bu alana olan ilgi çeşitli sebeplerden dolayı azalmış, 1967 yılında da tamamen yürürlükten kaldırılmıştır.  Program özellikle meşruluğu konusunda tartışmalara yol açmıştır.  Denek olarak sıradan ABD ve Kanada vatandaşları kullanılmıştır.  MK  Ultra, insanlar üzerinde hipnotize, duygusal yoksunluk gibi yöntemlerle istediğini yaptırma, ağızdan laf alma operasyonudur. LSD ve bunun gibi birden fazla kimyasal maddeyle yapılabilen bu deneye, sözlü taciz veya cinsel taciz de eklenerek ABD’de işkence yöntemi olarak da kullanılmıştır.

MK Ultra projesi 44 kolej ve üniversitelerin yanı sıra hastaneler, hapishaneler ve ilaç şirketleri de dahil olmak üzere 80 kurum tarafından araştırıldı. Bu proje zaman zaman CIA tarafından da kullanılıp geliştirilmeye çalışıldı. Bu proje kapsamında CIA’nın %6’lık bütçesi MK Ultra projesine ayrılmıştır.

MKUltra projesi hakkında 1975 yılında ABD Kongresi’nin Kilise Komitesi ve Gerald Ford komisyonu tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde CIA’nın aktivitelerini incelemek ve kamunun dikkatine sunulması amacıyla soruşturma açıldı. Soruşturma, CIA direktörü Richard Helms’in 1973’teki bütün MK Ultra raporlarının yok edilmesini emretmesi gerçeğiyle engellenmiş olmakla beraber Kilise Komitesi ve Rockefeller Komisyonu’nun soruşturmaları görgü tanıklarının yeminli ifadelerine dayalıydı. Richard Helms’in yok etme emrinden çok az belge kurtuldu.

1977 yılında, Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası senatoyla tartışmalara yol açtı. 2001 yılının Temmuz ayında MK Ultra resmen iptal edildi ve MK Ultra projesi ile ilgili 20.000 belgenin bir bölümü ortaya çıktı. MK Ultra projesi hakkında bazı kalan belgeler resmi olarak devlet sırrı statüsünden çıkarıldı.

Peki ne oldu bundan sonra ? MK ULTRA projesi rafa kalktıktan sonra CIA’nın elinde toplumları hipnotize edecek tek şey kalmıştı. WALT DISNEY  !

Kim bu ABD’li gazeteci HARRY VOX?

Gazeteci Harry VOX, 21.10.2014 tarihinde yayınlanan bir televizyon programında AMERİKAN derin devletiyle ilgili “İnsanları kontrol etmek için uygulamaya koydukları yöntemlerden asla vazgeçmeyecekler. Bu zamana kadar bizi kontrol etme yöntemleri içinde uygulamaya koymadıkları tek eksik vardı; KARANTİNALAR VE SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI. Yeni dünya düzenine hoş geldiniz ! Artık otobüse binmek, metro istasyonuna gitmek bile eziyet haline gelecek çünkü yönetici sınıfın buna ihtiyacı var.”

Burada tüm amaç, kontrol altına alınmış bir toplum yaratmak. Buna doğurganlıkta dahil.

VOX ısrarla şunu iddia etmektedir; ‘İnsanların ve malların uluslararası hareketi durma noktasına gelecek çünkü böyle olmasını istiyorlar. Hedefleri tamamen izole olmuş bir insanlık. Rockefeller gibi dünyaya yön veren karteller turizmi çökertmek istiyorlar çünkü onlar zaten turizm sektöründe yoklar ve onlar sizi sadece evinizde televizyon karşısında istiyor. Böylelikle ellerindesiniz ! Çünkü bir kere TV izledin mi ruhuna sahip oluyorlar..’

CIA’nın insanları Hollywood yapımları ile hipnoz altına almak dışında, algı yönetiminde Amerikan ana akım medyasını dahi nasıl kullandığına örnek olarak haberdeki kısa videoyu(1) izlemenizi tavsiye ediyorum.

VOX, dünyada ortaya çıkacak bir pandemi sonucu gelişecek süreçte insanların güvenlik mi yoksa özgürlük mü ikileminde kalacağını iddia ediyor ve kalınacak bu ikilem karşısında iddialı bir söz ediyor.  Bize de bu bahsi VOX’un söylemiyle kapatmak kalıyor.

“GÜVENLİĞİ İÇİN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN VAZGEÇEN, İKİSİNİ DE KAYBEDER.”

Merak edenler için VOX’un iddialarının yer aldığı 2014 tarihli röportajından (2) sunulan bir kesiti de izlemenizi tavsiye ederim.

SONUÇ OLARAK ;

Pandemi başladığında corona virüsün laboratuvar ortamında geliştirildiğine dair bazı stratejistler, komplo teorisyenleri ve birkaç think tank kuruluşunun üzerinde durduğu  2 önemli senaryo vardı;

  • Dünya nüfusunun azalması gerekiyordu.
  • Küresel ısınma, dünyamız için risk boyutlarına ulaştığından ötürü gezegeni soğutmak başka bir deyişle hayatı durdurmak gerekiyordu.

Neredeyse dünyanın tüm büyük devletlerinin birbiriyle savaştığı ve sınırların yeniden çizildiği 2.Dünya Savaşı’nda sivil ve asker toplam kimi kaynaklarda 70 milyon, kimisinde 75 milyon insanın hayatını kaybettiği belirtilmektedir. Şimdilerde dünyanın 8 milyar nüfusa ev sahipliği yaptığı düşünülürse kaynak kıtlığı anlamında ciddi bir tehdit söz konusudur ve dünyanın başat devletlerinin bununla alakalı birçok projesi olduğunu biliyoruz. Hatta ülkemizin bulunduğu coğrafyada kuraklık ve küresel ısınma sonucu ortaya çıkacak SU SAVAŞLARI belki de 3.DÜNYA SAVAŞI’NI tetikleyecektir.

Arap baharıyla başlayan süreçte 3.Dünya Savaşı’nı çıkarmayı bir türlü başaramayan ve 2.Dünya savaşına kıyasla çok daha fazla insan kaybının hesabını yapan küresel güçler mevcut dünya düzeninde sınırlı kaynaklar da göz önünde bulundurulduğunda asla rahat durmayacaktır.

Amerikalı stratejistler, 8 milyarlık nüfusun çok fazla olduğunu kaldı ki 2050 yılına yönelik yapılan projeksiyonlarda dünya nüfusunun 11-12 milyar arasında bulunacak olmasının bir felaket senaryosu olacağı konusunda hemfikirler. Bu yazıda birinci senaryoyu farklı yönlerden ele almaya çalıştım. İkinci senaryo için başka bir çalışmada buluşmak üzere.

Gerçekten de bir Çinli yarasayı yedi ve tüm dünya kapandı.

SİZCE DE ÖYLE Mİ ?

Yazan: Cem KASAPSEÇKİN

Derleyen: Haberiniz.com.tr

 

https://www.youtube.com/watch?v=AxE2yIZgr0s&feature=youtu.be

Kaynak: 

EBOLA CIA CONNECTION – Voxnews Youtube Kanalı
https://youtu.be/gWA4Ke1rMVE

Voxnews
www.voxnews.com
https://www.youtube.com/c/VoxnewsNYC/videos

Salgın planlanmış bir YALAN! Gazeteci Harry Vox, 2014 yılında bugünleri anlatıyor. TÜRKÇE ALTYAZILI – Ahmet Çınar Youtube Kanalı
https://youtu.be/-TnbW8WtUlo

Rockefeller Vakfının 2010 yılından Bugünleri Anlatan Gözetim-Denetim Senaryosu
https://www.coronagercegi.com/post/rockefeller

National Security Memorandum 200 (Kissinger depopulation plan)
https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/Pcaab500.pdf

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!