Koray Aydın’dan Özhaseki’ye: Ülkücülerden özür dileyeceksin!

Ece S. Doğan / ANKARA

İYİ Parti ve CHP’nin Keçiören’den ortak adayı olan Güçlü Şenel’in Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına Şenol Bal, Fahrettin yokuş Ayhan Altıntaş, Koray Aydın, Bedri Yaşar Hasan Seymen, Hamza Kırmızı, Yetkin Öztürk ve Levent Gök’ün de aralarında olduğu pek çok İYİ Partili ve CHP’li isim katıldı.

İYİLİK VE BARIŞ DİLİ

Burada konuşma yapan Koray Aydın iktidara ve Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki’ye yüklendi.
Aydın’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Ne yazık ki bugün devletin gücünü bir sopa haline getirerek başımızın üzerinde kullanan, bunu bir baskı aracına dönüştüren, devletin gücünü imkanını kendi yandaşları üzerinde kullanırken, ülkenin diğer yarısına karşı adeta bir savaş gibi kullanan ve bugün yaşadığımız bu seçim ortamını adeta bir savaş iklimine dönüştüren bu anlayışa karşı bir araya gelmiş insanlar olarak, bu savaş diline karşı bizler iyilik dilini, barış dilini kullanarak inandığımız değerler üzerinden yürüdüğümüz bu yolda cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.

“BU SEÇİM KÜSKÜNLÜĞÜN DARGINLIĞIN SEÇİMİ DEĞİLDİR”

Biliyoruz ve inanıyoruz ki her şeyin bir sonu vardır ama şunun da farkındayız, ülkeyi yönetenler ve gücü elinde bulunduranlar büyük bir aymazlık içerisinde. Ayıp nedir bilmiyorlar, utanma nedir bilmiyorlar. Yüzleri kızarmıyor. Dün siyah dediklerine bugün beyaz derken zerre kadar utanmıyorlar. Bunu yaparken de ülkenin bütün değerlerini yaz-boz tahtasına çevirirken, milletin var olan değerlerini yok edebilecek her türlü yüzsüzlüğü gösterirken, ona karşı hakkı ve adaleti savunan ve bu ülkenin kuruluş değerlerine bağlı olarak milyonların sesi olan ve bunun öncülüğünü yapan bizler inanıyoruz ki 31 Mart akşamı bunu bir zafere dönüştürecek bir inanca sahibiz.

Mahalli seçim diğer bütün seçimlerden ayrılır ama bakın bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmayan Millet İttifakı ile oluşmuş olan bu birlikteliğin temelinde bizi bir araya getiren temel duygularımızın bizim ana belirleyicimiz olacağını hiçbirimiz unutmamalıyız. Bu seçim küskünlüğün, dargınlığın seçimi değildir. Bu seçim, Türkiye’nin kaderine el koyma iradesi gösteren insanların kendi benliklerini ortaya koyarak zafere kilitlenip bunun gereğini yapma duygusunu öne çıkaracakları bir seçim olmalıdır. Bu duyguyu birlikte taşıdığımızı görüyoruz.

“MİLLET İTTİFAKI’NIN BAYRAĞINI HEP BİRLİKTE DİKECEĞİZ”

Bakın şu Keçiören’e, adeta parti değiştirerek bir parti şaklabanlığına dönüşmüş olan bir kişi bugün Keçiören’de seçimi kazanabileceğini söylüyorsa, o zaman hepimize düşen sorumluluklar var. 31 Mart akşamı o belediyenin burcuna Millet İttifakı’nın bayrağını hep birlikte dikeceğiz ve bunu hep birlikte başaracağız.

Ankara’da oyun zorlaştıkça, büyükşehir ellerinden çıktıkça, yaşanan bu hırçınlığın siyaseti nereye kadar sürüklediğine hep birlikte şahit oluyoruz. Adeta bir tiyatro oynanıyor. Bugün seçimi kazanmış görünen Mansur Yavaş’a karşı sürdürülmekte olan ve milleti de canından bezdiren bu davranışların, göreceğiz hep birlikte, farkı daha da açarak zaferle sonuçlanmasına hep birlikte yaşayacağız.

“ÜLKÜCÜLERDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİN”

Karşımızdaki büyükşehir adayı büyük bir çaresizlik içerisinde, tam bir şaklabana dönerek yeni yeni sözler sarf ediyor. Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmış bir arkadaşınız, şimdi bu arkadaşınız seçimi kaybettiğini görünce, ‘ben de eskiden ülkücüydüm’ diyerek bir hikaye uydurmaya başladı. Bugün Ankara’daki MHP oylarının %70’inin Millet İttifakı’na kayması karşısında bu siyasi şaklabanlığı yapan Özhaseki’ye söyleyeceklerimiz var. Öz müsün? Haseki misin? Ondan da emin değilim ama… Sen bu ülkücüleri ne zannediyorsun?

Sen, Ak Parti Kayseri Gençlik Kolları Kongresi’nde söylemiş olduğun o sözle ‘Ben de eskiden onların aralarında bulundum. Sonradan anladık ki biz dış güçlerin oyuncağıymışız’ sözlerin için çıkacaksın bütün ülkücülerden özür dileyeceksin. Buna mecbursun. Göreceksin o ülkücüler sana bu seçimde tarihin en büyük dersini verecekler. MHP’deki bütün arkadaşlarımızın tokadını yüzünde hissedeceksin.

"TARZINI SEVSİNLER”

Adamın bir sözü var diyor ki ‘İşin özü Haseki sözü, işin aslı Haseki tarzı.’ Senin tarzını sevsinler. Senin o yalan söyleyen, milletle alay eden dilini sevsinler. Seni 31 Mart gecesi gözlerini bağlayıp Ankara’nın bir köşesine koyacağız o zaman hep birlikte göreceğiz Kızılay’a tek başına gelebiliyor musun?

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!