Kocaeli’de öğrenci servisi dereye uçtu: 3 ölü, 19 yaralı

Kocaeli'de öğrenci servisi dereye uçtu: 3 ölü, 19 yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servisi dereye düştü. Kazada ikisi öğrenci üç kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
Kocaeli Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan öğrenci servisi, refüjden dereye uçtu. 3 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, öğrenci servis midibüsü yoldan geçen bir kadına çarptıktan sonra köprünün korkuluklarına vurarak dereye düştü. Midibüs sürücü ve 21 öğrencinin yaralandığı kazada, aracın çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

Kocaeli'de öğrenci servisi dereye uçtu: 3 ölü, 19 yaralı

İÇİNDE ÖĞRENCİLER VAR
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar kurtarıldı. Servis kazasıyla ilgili gelen ilk bilgilere göre araç içerisinde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencileri vardı. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdi. Kaza alanından gelen ilk görüntüler de durumun boyutunu gözler önüne serdi.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA
Kazanın ardından Kocaeli Valiliği’nden de bir açıklama yapıldı. Vali Seddar Yavuz, öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini dile getirdi.

2 ÖLÜ 20 YARALI
Öğrenci servis midibüsü yoldan geçen bir kadına çarptıktan sonra köprünün korkuluklarına vurarak dereye düştü. Midibüs sürücü ve 21 öğrencinin yaralandığı kazada, aracın çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!