‘Kısıtlama yok mu’ dedirten görüntüler Samsun’dan geldi!

'Kısıtlama yok mu' dedirten görüntüler Samsun'dan geldi!

Koronavirüs vaka sayısında Türkiye birincisi olan Samsun’da karayolu kontrol noktalarında oluşan araç kuyruğu, akıllara “Kısıtlama yok mu” sorusunu getirdi.

Nüfusa oranla vaka sayıları açıklandığından beri en çok vaka sayısına sahip il olan Samsun’da sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar gününde “Kısıtlama yok mu” dedirten görüntüler ortaya çıktı. Kısıtlamadan muaf olanlara, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’ndan çıkan öğrenciler de eklenince Atakum ve Gençlik Parkı mevkiindeki polis kontrol noktalarında kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Binlerce otomobildeki şoför ve yolcular ise saatlerce trafiğin açılmasını beklediler. Saatlerce kuyrukta bekleyen şoförler, korna sesleriyle duruma tepki gösterdiler.

Karayolundaki kuyruğun her geçen saniye daha da artmasının ardından kontrol noktasında HES kodu ve izin belgesi sorgulamasına kısa süreliğine ara verildi ve araçların geçişine izin verilerek trafiğin akması sağlandı. Öte yandan, Samsun’da hafta içi kalabalık olan cadde ve sokakların ise boş olduğu görüldü.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!