Kilis’te 10 ayda 15 kişi intihar etti, 9 kişi ise intihara teşebbüste bulundu

Kilis’te 10 ayda 15 kişi intihar etti, 9 kişi ise intihara teşebbüste bulundu

Kilis genelinde son aylarda yaşanan intihar vakaları endişeye yol açtı. Kilis’te son günlerde ardı ardına intihar vakaları yaşanıyor. 10 ayda 15 kişi intihar etti, 9 kişi ise intihara teşebbüste bulundu. İntihar sayısındaki en ciddi artış 2021 yılında yaşandı.

 

“SON 3 GÜNDE 4 İNTİHAR”

Önceki gün Kazım Karabekir Mahallesi’nde iple bağlayarak kendisini asmak suretiyle intihara teşebbüs eden 21 yaşındaki İ.K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
İkinci intihar olayına ise Ekrem Çetin Mahallesi’nde Hüseyin S. isimli uzman çavuş evinde beylik tabancası ile başına ateş ederek yaşamına son vermişti.
Üçüncü intihar vakası da dün yaşandı. Deveciler Mahallesi’nde 22 yaşındaki Uğur Ö. ikametinde henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, kendini ipleasarak yaşamına son verdi.
Dördüncü intihar olayı Kilis Asri mezarlığında 20 yaşlarında bir genç elinde pompalı tüfekle görüldü çevredeki vatandaşların şüphelenmeleri üzerine güvenlik güçlerine haber verildi ve genç ikna edilerek sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

“İNTİHARLARIN SEBEBİ BİLİNMİYOR”

İntiharların büyük kısmının sebebi bilinmezken, genellikle ruhsal bozukluklar, ekonomik sıkıntılar, madde ve oyun bağımlılıkları gibi sebepler intihara eğilimi artırıyor. (İbrahim GÜNEŞ)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!