Kılıçdaroğlu’nun ‘seçim kaybettirme projesi’ olduğunu söyleyen Ersan Şen çileden çıktı: İnsanların aklıyla dalga geçiyor

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12’nci seçim yenilgisinden sonra da koltuğundan kalkmamakta diretmesine yönelik eleştiriler her geçen gün dozunu artırıyor. Başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP’liler ‘değişim’ taleplerini yüksek sesle dile getirse de Kılıçdaroğlu bunlara kulak tıkıyor.

Konuyla ilgili Sözcü TV canlı yayınında konuşan hukukçu Ersan Şen Kılıçdaroğlu’nu çok sert sözlerle eleştirdi.

 

‘İnsanların aklıyla dalga geçiyor’
Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanmış havasında olduğunu belirten Şen, “Seçim kazanmış da bu ülkenin yönetimini değiştiriyormuş havasında. Hiç ben bu seçimi kaybettim demiyor. ‘Kardeşim ne oldu kaybettiysek şerefimizle kaybettik. Biz yüzde 48 aldık bu bir başarıdır’ diyerek tuhaf, insanların aklıyla dalga geçen, insanları hiçe sayan bir anlayışla zorla demokrat olduğunu da iddia ederek orada kalıyorsun.” dedi.

 

‘Kılıçdaroğlu seçim kaybettirme projesi’
Kılıçdaroğlu’nun bir seçim kaybettirme projesi olduğunu belirten Şen,”Seçim kazanmak istemiyorlar. Seçimi kazananın üzerine bineceği yükü bildiklerinden bu seçimi de bile isteye kaybettiler.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!