Kemal Kılıçdaroğlu Yılmaz Büyükerşen’den önce Eskişehir’in çöl gibi olduğunu söyledi!

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu. Seçilmiş belediye başkanları yerine ‘kayyum’ atanması uygulamasına sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarına seslenerek,  “Milletin seçtiği belediye başkanı yerine kayyum atarsanız, siyasi meşruiyete gölge düşürür” dedi.

CHP’nin yerel yönetimlerde yaptıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, Eskişehir örneği vererek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Bursalı Eskişehir’e gezmeye gidiyor. Bir çöl gibiydi vahaya döndürdü orayı. Kim yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi yaptı.”

“Bursa ve Ankara arasında bir ilimiz var. Adı Eskişehir. Yeşil Bursa derdik eskiden yeşil Bursa. Eskişehir’de bir bozkırdı. Şimdi gidin Eskişehir’e. Bursalı Eskişehir’e gezmeye gidiyor. Çünkü oranın çok güzel nehri var. Nehir kenarında sandal ve gondollar var. Eskişehirli oraya gidip nefes alıyor. Ve Eskişehir haftasonları turist kaynıyor. Bir çöl gibiydi vahaya döndürdü orayı. Kim yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi yaptı. Eskişehir’deki taksicilere sorun. Eskişehir eskiden nasıldı, şimdi nasıl.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!