Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bu yıl baştan aşağı yenilenen Bağlum Kurban Pazarı’nı ziyaret etti

featured

Tuvaletinden duş alanına, mescitten veteriner noktasına her detayın düşünüldüğü pazarda kurban satıcıları ve vatandaş Başkan Özarslan’a teşekkür etti.

Kısa sürede pazarı yeniledik

Bayram boyunca her hangi bir aksaklık yaşanmaması için tüm ekiplere gerekli uyarıları yapan Özarslan, “Halka hizmet belediyeciliği anlayışıyla hizmetkâr olmaya geldik. 2 ay gibi kısa sürede kurban satış pazarımızı yeniledik. Musluklarla her çadırın başına su getirdik. Daha önce çamur olan bu alanı asfaltladık. Kötü koku oluşumunun önüne geçtik. 24 saat sıcak su imkânı var şuan. Her sabah ücretsiz çorba ikramı yapıyoruz. Pazar yeri günlük yıkanıyor, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek için rutin aralıklarla ilaçlama yapıyoruz. Gelecek yıl da inşallah yanında yatakhanesi bulunan kapalı kurban satış alanımızı yapacağız” diye konuştu.

Pazarlığa arabuluculuk etti

Çadırları tek tek gezen Özarslan’a teşekkür eden esnaf, 30 yıldır ilk kez kendilerini rahat ettiren bir hizmetle karşılaştıklarını dile getirdi. Arabuluculukta yapan Özarslan, vatandaş ile esnafın fiyat konusunda anlaşmalarını sağladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!