Kazada ölen öğretmen çift ile kızları son yolculuklarına uğurlandı

featured

Yenişehir Mahallesi’nde Sivas-Erzincan çevre yolu köprülü kavşağında, önceki gün saat 05.30 sıralarında Alanya’da tatil yaptıktan sonra otobüsle kente dönen ailenin bindiği Engin Polat yönetimindeki taksi, sebze halinden aldığı ürünleri Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine götürmek üzere yola çıkan Emrah Gürbüz yönetimindeki kamyon ile çarpıştı.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Kamyonun yaklaşık 50 metre sürüklediği taksinin sürücüsü Engin Polat ile araçtaki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakıf Okulları’nda lise bölümünün müdürlüğünü yapan Abdulkadir Ünsal, eşi anaokulu öğretmeni Zeynep Ünsal ve kızları Zeynep Bilge Ünsal hayatını kaybetti. Çiftin diğer kızları Ayşe Buğlem Ünsal (10) ise ağır yaralandı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Abdulkadir ve Zeynep Ünsal çifti ile kızları Zeynep Bilge’nin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Aile için Yukarı Tekke Mezarlığı Ayyıldız Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AKP Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, protokol üyeleri, ailenin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede ailenin yakınları uzun süre gözyaşı döktü. 

Kılınan namazın ardından Abdulkadir-Zeynep Ünsal çifti ile kızları Zeynep Bilge, Yukarı Tekke Sıra Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çiftin küçük kızları Ayşe Buğlem Ünsal’ın ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

KAMYON ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Kazanın ardından gözaltına alınan kamyon şoförü Emrah Gürbüz, Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Emrah Gürbüz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazada ölen taksi şoförü Engin Polat’ın cenazesi ise defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!