Kayserililer, yollarda KayBis ile pedallıyor

featured

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği bisikletli ulaşımın en gelişmiş adresi olan Kayseri Bisiklet Paylaşım Sistemi (KayBis), bir yandan bisiklet paylaşım sisteminin geliştirilmesi çalışmalarını geçekleştirirken diğer yandan da bisiklet kullanımını yaygınlaştırarak sağlıklı yaşama katkı sunmaya devam ediyor.

Yeni istasyonlar ve yenilenen bisikletler ile yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulan ve bisiklet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören KayBis, yeni bisiklet istasyonu ilavesiyle toplam 81 istasyona ulaştı.

KayBis, Beyazşehir Aktarma, TOKİ Kavşağı, Beyazşehir KAYMEK, Serkent, TOKİ KAYMEK, KAYKOP, İldem D, İldem 2, İldem 4, Esnaf TOKİ Kavşağı, Alsancak, Kadir Has, Yeniköy, Ziya Gökalp, Barbaros, Altınoluk, Battalgazi-Esenyurt, Ahmet Gazi Ayhan, Millet Bahçesi 1-2-3-4, Kumsmall, Hulusi Akar Bulvarı olmak üzere yeni bisiklet istasyonlarını şehre kazandırdı.

Çevreci, ekonomik ve sağlıklı ulaşım aracı KayBis, istasyonların ve mevcut bisikletlerin bakımlarını sürdürürken yeni bisikletleriyle toplam 1.000 adet bisiklete ulaştı.

KayBis’in hayatı çok kolaylaştırdığını söyleyen bisiklet kullanıcıları, KayBis hizmetinin çok rahat olduğunu dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!