Katar Emiri’nden Trabzonspor’a teklif iddiası

featured

Katar Şeyhi Tamim bin Hamad, Trabzonspor’u satın almak için takım değerinin tam 7 katını teklif etti. Bunu duyan Türk yöneticilerin ise gözleri faltaşı gibi açıldı. Yaylalardan sonra Trabzon’a iyice yerleşmek için Trabzonspora’a göz diktiler. Şerafettin Tilki olup biteni hemen öğrendi.

Yeniçağı’ın haberine göre, Katar Şeyhi Tamim bin Hamad’ın Trabzonspor için yaptığı açıklamasında “Araştırma yaptırttım. 95 milyon Euro civarında takımın değeri mevcut. Bunun 7 katını vermeye hazırız. Belki, daha da yukarı çekebiliriz” ifadelerine yer verildi.

Bu teklif karşısında ise şaşkınlıklarını gizleyemediği belirtilen Türk heyetinin, Şeyh Hamad’a olumsuz bir yanıt vermediklerini ve teklifi askıda bıraktıkları öğrenildi.

ESKİ BAŞKAN ADAYI: KİM İSTEMEZ

Sürpriz gelişme sonrası Trabzonspor’u Katarlıların satın almak istediği iddiasına Bordo – Mavililerin eski başkan adayı ve Trabzonspor’un pilot takıma 1461 Trabzon’un Başkanı Celil Hekimoğlu’ndan yorum geldi.

Hekimoğlu, sosyal medyada bir sayfanın Trabzonspor’un Katarlılara satışı ile ilgili iddia üzerine, “Hayalsiz yaşanmaz… Bence doğru yatırımcı ile süper olur. Kim istemez PSG veya Citiy gibi yatırımcıları” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

TAMİM BİN HAMAD’IN SERVETİ

patronlardünyası.com’un aktardığı bilgiye göre Katar Emiri’nin ailesi ile ilgili geçmişte hazırlanan bir raporda, ailenin mevcut net servetinin 335 milyar dolar olduğu belirtiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!