Kasım Celbi Askerlik Yerleri İçin Tarih Belli Oldu! 2021 Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak? Açıklandı Mı?

Kasım Celbi Askerlik Yerleri İçin Tarih Belli Oldu! 2021 Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak? Açıklandı Mı?

Vatani görevini yerine getirecek olan binlerce kişi Kasım celbi askerlik yerleri için geri sayıma geçti. “2021 Askerlik yerleri ne zaman, hangi gün ve ayın kaçında açıklanacak, açıklandı mı?” sorularına yanıt aramaya başlandı. Kasım 2021 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlüler için askerlik yerleri 22 Ekim’de belli olacak.. İşte e-Devlet ile askerlik yerleri sorgulama ve tüm detaylar…

Askerlik yerleri ne zaman açıklanır? 2021 Kasım celbi askerlik yerleri bu ay açıklanır mı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatani görevlerini yerine getirecek olan binlerce askerin beklediği celbi için tarih belli oldu.

Kasım celbi seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ekim 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır.

ASKERLİK YERLERİ NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kasım celbi seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ekim 2021 tarihinde e-Devlet duyurulacak. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınıflandırma sonuçlarını öğrenebilecekler.

SEVK TARİHLERİ NE ZAMAN?

Yedek subay/astsubay adayları ile erbaş/erlerin sevk tarihleri şu şekilde;

Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup) – 25, 26 Ekim 2021

Erbaş/Er (2nci Grup) – 22, 23 Kasım 2021

Erbaş/Er (3ncü Grup) – 20, 21 Aralık 2021

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!