Karşıt Görüşlü Öğrenciler Kim?

Kim bu karşıt görüşlü öğrenciler?
 
Niye bu öğrencilerin kim olduğunu söylemekten bu kadar korkuyorlar ki anlamadım, gitti. Açık, mert bir şekilde söyleyin işte:
 
Ülkücüler ve bölücüler!” diye.
 
Ülkücü demek, niye bu kadar zor ki?
 
Ülkücü demek, niye bu kadar korkunç?
 
Ülkücü demek, niye bu kadar yorucu?
 
Haklısınız!
 
Korkun bizden, Ülkücülerden.
 
Bu ülkenin gerçek sahiplerinden korkun!
 
Ülkü Ocaklarının almış olduğu bir kararla yurt genelinde “300 Uygur Türk kardeşimizin Türkiye’ye kabulü için başlatılan imza kampanyası” bütün Üniversite yerleşkelerinde ve çarşı merkezlerinde stantlar kurularak başlamış ve vatandaşların, öğrencilerin yoğun destekleriyle bütün yurda mesaj gönderilmeye başlanılmıştır. Haliyle bu büyük kampanyaya alerjisi olanlar, yerlerinde duramayarak Ülkücü gençlere sataşarak bu imza kampanyasını durdurmak istemişlerdir.
 
Dün Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde ve Akdeniz Üniversitesinde yaşanılanlar; yani haberlerde duyduğunuz: “Karşıt görüşlü öğrenciler” Ülkücülerdir.
 
Şair diyor ya:
 
“Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük! .”
 
Bizim davamız büyük gardaş. Biz küçük hesapları bilmeyiz.
 
Anamın Cuma pazarından aldığı tekeri kırık, ucuz bavullarla ülkülerimizi taşırız, milyonları dolarları değil.
 
Kalemimiz; birilerinin adalet terazisini göstermek için konulmuş ağırlık mürekkebinden değil, gardaşlarımızın yanımıza gelmesi için atılan imzalarla tükenir.
 
Şu bilinsin ki: Bu ülkede “Ülkücüleri” , “karşıt görüşlü” olarak belirten basın- yayın kuruluşları ve şahıslar; büyük bir yanılgı içerisindedirler; cahilliklerinin kurbanlık koyunlarıdır ve kesilmeye mahkûmdurlar.
 
Bu ülkenin yılmaz gençleri, tükenmez neferleri ve bozkurt yürekleri olan Ülkücüleri; sokağa taşımak isteyenler, “karşıt görüşlü” gibi ifadelerle gaflete düşenler ve bölücülerle bir olup masaya oturanlar bilmelidirler ki:
 
Ülkücüler; Dokuz Işıklı Tuğdan, Bozkurt töresiyle yetişmiş neferlerdir. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı her daim hazır ve nazırdır. Her türlü fikri saldırılarda hukuki mücadelesini ilelebet sürdürecek,
 
 Fiziki saldırılarda ise elleri armut tutmayacaktır. Bunun için tek emir yeterlidir:
 
“VUR DE, VURALIM; ÖL DE, ÖLELİM.”
 
BEN ÜLKÜCÜYÜM, KARŞIT GÖRÜŞLÜ DEĞİL, BU DA BİLİNE!
 
SAYGILAR….

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!