Kardak Kahramanı Ali Türkşen’den Akşener ve Kavuncu’ya Sert Çıkış

Kardak Kahramanı Ali Türkşen’den Akşener ve Kavuncu’ya Sert Çıkış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener emekli amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi için, “Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir” dedi. Akşener’in amiralleri hedef almasına ise sosyal medyada çok büyük tepki gösterildi.

O tepkilerden biride Kardak kahramanı ve İYİ Parti kurucularından Ali Türkşen’den geldi.

Türkşen sosyal medyada yaptığı paylaşımla hem Akşener’e hem İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’ya tepki gösterdi.

Eski İYİ Parti’li Emekli Albay Ali Türkşen Akşener’e sert tepki gösterdi.

Türkşen; “Akşener, “Kulağının arkasını görürse anca iktidar olacaklardan yorum geldi: Zevzeklik. Bence de bir zevzeklik var ortada ama amiraller cenahında olmadığı kesin” dedi.

 

Öte yandan bildiriden sabah haberdar olduğunu söyleyen Türkşen, rütbesi yetmediği için bildiriyi imzalayamadığından ötürüde üzüntülerini dile getirdi.

“Bildiriden bu sabah haberim oldu. Rütbem yetmediğinden imzalayamamış olmanın derin üzüntüsü içindeyim. İmzacı amiraller arasında beraber görev yaptıklarım da var, AKP-FETÖ-ABD işbirliğiyle hapiste yatırılıp, demir parmaklıklar arkasında tanıştıklarım da. Gereğinin yapılmasını…”

Kavuncu’da Nasibini Aldı

İYİ Parti’nin şaibeli ve hakkında halen FETÖ soruşturması devam eden il başkanı Kavuncu’nun konuyla ilgili attığı twiti alıntılayan Türkşen; “Çok zorlama olmuş Buğra. Mecbursunuz tabii. Sizi de anlıyorum. Öte yandan her sivil vatandaş herhangi bir siyasi organizasyonda yer almaksızın siyasi kimlik taşıyabilir. Siyaset bir meslek değil, geleceğinin kontrolünü ele almaktır. Ve herkes anayasal hakkını kullanmakta özgürdür” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!