Karanlık süre

Herşeyden önce karanlık süre ortaokuldayken, kafama hançer gibi saplanan bir adlandırma olduğunun altını çizmek istiyorum, çünkü bu deyimin asıl konumla ilgili olduğunu bilmekte fayde vardır.
 
Irak’taki Türk düşmanı ırıkçı rejimlerin, Irakın Osmanlı dönemindeki süreyi karanlık süre diye adlandırmaları, bence çok normaldır, çünkü o tüm rejimler Arap ıkçılığı ideolojisi üstüne kurulmuştur. Ben bu adlandırmayı ortaokulda dersini yaptığımız çağdaş tarih kitabında okuduğumda hiç şaşırmamıştım, çünkü tanık olduğum dönemde Irak, Arap ırkçılığıyla tanınmış Saddam Hüseyin’in yönettiği Arap Baas Partisi kotrolündeydi. O iktidar öyle Türk düşmanıydı ki, türkçe olan herşeyi silip süpürmekteydi. Irak’ta yüz yıllar devam eden koskoca Türk Osmanlı imparatorluğunun eserlerini yoketmeye soyulmuştu. 30 yıl süresinde Irak türklüğünü yoketmek için, en sinsi planları uyguladı, ama düştü de başaramadı. Irak’ta türkçülük hiç bir zaman ölmedi, yok olmadı. Bundan sonra da ölmez yok olmazdır.
 
Hatırlıyorum o sırada bu adlandırmanın üstüne basa basa, tarih öğretmeni Türklerden nefret ederek bize tarihi yanlış öğretmekteydi. Türkleri adeta cahil, vahşi, bedevi ve insanlık düşmanı olarak tanıtmaktaydı. Türkler meğer arapları Türk olmaya ve arapça konuşmamaya zorluyorlarmış.
 
Birgün öğretmene sordum ki: ”hocam siz diyosunuz, Türkler arapları arapça konuşmamaya zorluyorlardı. Öyle olsaydı yüz yıllar sonrası, siz ve sizin baba ve dedeleriniz arapçayı nasıl kouşurdunuz?. Bence bu bir gerçek değildir, gerçek olsaydı şimdi arapça diline yüzlerce sözcükler geçmişti. Ama görünen odur ki, Türkler o kadar islamlığa bağlılarmış ki, kullandıkları sözlerinin çoğu arapçalaşmıştır. Bence Türk hakimiyeti bugünümüze kadar devam etseydi, şimdi Türkçe dili diye birşey bulmazdık. Arapça konuşan bir Türk milletine dönüşürdük.”
 
Neyse yazımızın asıl konusundan uzaklaşmadan Türkiye ve Türk Dünyasının bugünkü geldiği durumuna bir bakalım. Eminim Irıkçı o arapların benzettiği gibi, gerçek karanlık bir sürenin bugün Türkiye’de vuku bulunduğunu görmüş olacağız.
 
Ben, Türkiye’de Sayın Recep Tayip Erdoğan başkanlığında Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nin iktidar olduğu güden Türkiye için bir karanlık sürenin başladığının inancındayım. Kanaatımca AKP iktidarı, Türkiye’yi bölmek, Türkü ve Türkçülüğü yer yüzünden silip yoketmek için uzunca çalışmalar sonucu kurulmuştur. AKP iktidarının yanlış politikası sonucu, ortadoğunun haritası bile değişilmeye başlamıştır. Bugün sadece bir hayal olan Büyük Kürt Devleti, kurulmuş aşamasına gelmişse, AKP iktidarının sayesinde olmuştur. Irak ve Suriye Türkmenleri, AKP iktidarının desteklediği PKK, KYB, KDP peşmergeleri ve IŞİD teröristlerinin hedefi haline dönüşmüştür. Kerkük, Tuzhurmatu ve Türkmeneli’nin diğer kent ve kasabalarında, patlama, suikast ve kaçırmalar sonucu hergün onlarca Türkmen canından olmaktadır. Suriye’de Türkmenlerin kaderi ise, Irakta’ki Türkmenler’inkinden pek farklı sayılmazdır. Sonuçta her iki kardeşler aynı düşmanlar tarafından yok edilmeye terk edilmişlerdir. Soruyorum bölgedeki Arap, Kürt, Ermeni, Süryani ve başka milletlere sağladığı, destek ve yardımın ne kadarını, AKP İktidarı Kıbrıs, Doğu Türkistan, Batı Tırakya, Azerbaycan, Irak, İran ve Suriye Türklerine sağlamıştır? Aksine, AKP iktidarı, Türkmenlerin yurtlarını, oluşmalarında yardımcı olduğu Kürt guruplarına peşkeş etmektedir, ve bu planı uygulamak için Ankara’da kimi kendi çıkarlarını düşünen haysiyetsiz işbirlikçileri devreye sokmaktadır.
 
Düşününüz, ne zaman Türkiye’de Türk olmak, Türkçülük, Turancılık ve Atatürkçülük yasaklanmıştır? ve Türk olmayan birisi açıkça başka bir millete bağlı olduğunu söyliyebilmiştir?..Bugün Türkiye’yi bölmeye kalkışan Kürtler, Araplar, Ermeniler yetiştirilmektedir ve buna dur diyenlerse tutuklanarak cezaevlerine kapatılmaktalardır. Türkiye’nin tanık olduğu bu devirdeki İnsan hakları ihlali, Diktatörlük, Yolsuzluk, rüşvet ve sansür bundan önce ne zaman görülmüştür? bu yüzden bence bu iktidarın yıllardır devam ettirdiği bu süre karanlık bir süre olmaktan başka birşey değildir. Ancak Anavatanda taşlar yerinden oynadı bir kere ve her kesin sabırı taştı da taştı. Türk milleti bu düzene ne pahalısına olursa olsun dur demeye muktadirdir. Bu iktidarın her türlü diktatörlük ve yolsuzluğuna son verilecektir ve böylece bu süre de tarih olarak gelecek nesillerimize karanlık süre olarak aktarılacaktır. Tanrı Türkü her zaman korumuş ve yüceltmiştir, yinede yanlız bırakmıyacaktır vesselam.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!