Kapadokya Peribacaları Arasında Defile

Kapadokya Peribacaları Arasında Defile

Dosso Dossi Fashion Show’un 2021 sonbahar kış sezonu defilesi, Kapadokya’da peribacaları arasında yapıldı.

Doğal ve tarihi güzellikleriyle Türkiye’nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya’da, düzenlenen defilede Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Jessica May, Deren Talu, Sinem Sülün başta olmak üzere yerli ve yabancı 30 mankenin görev aldığı moda çekimi 50 ülkede gösterilecek.

Defilenin ardından Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan açıklama yaptı. “Sonbahar kış kreasyonunu tanıtırken bir yandan da Türkiye’nin turizm alanındaki tanıtımına katkı sağlamış oluyoruz. Tekstil ve moda etkinliğini bir güç olarak görüyoruz. Bugün Kapadokya’yı, gelecekte de başka yerleri tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Manken Tülin Şahin, daha önce defalarca ziyaret ettiği Kapadokya’da podyuma çıkmanın keyifli olduğunu söyledi. Zor şartlarda çalışmaya alışık olduklarını belirten Özge Ulusoy ise “Hava çok sıcak ve kış kreasyonunu çekiyoruz” dedi.

Manken Jessica May ise ilk kez geçen yıl ziyaret ettiği Kapadokya’da böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Buraya ikinci kez geliyorum. Ürgüp’te Temenni Tepesi var. ‘O tepeye çıkan mutlaka buraya bir daha gelir’ diyorlardı. Oraya çıktım ama bu kadar erken geleceğimi tahmin etmemiştim. Mutlaka dönüyorsun. Kapadokya’da podyuma çıkmak ayrı bir heyecan oldu” diye konuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!