Kahraman Kocaeli İtfaiyesi 10 Gündür Canla Başla Mücadele Ediyor

Kahraman Kocaeli İtfaiyesi 10 Gündür Canla Başla Mücadele Ediyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde on gün önce öğle saatlerinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Tüm Türkiye’nin gözlerini çevirdiği yangını söndürmek için tüm kamu kurumları elbirliği ile çaba sarf ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri de yangın kâbusu yaşayan Gündoğmuş’a gitti. İtfaiyecilerimiz gece, gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya’nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde devam eden orman yangınları 10. gününde nihayet kontrol altına alındı. Türkiye 28 Temmuz’dan beri dört bir yanda çıkan orman yangınlarının söndürülmesi için canla başla çalıştı.

 

Gündoğmuş’taki orman yangınlarına desteğe giden fedakar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri günlerdin bölgede canla başla mücadele ediyor. İtfaiye ekiplerinin çalışmaktan yorgun düşmüş halleri kameralara yansıdı. Bu kareler görenleri duygulandırdı.

 

9 KİŞİYİ KURTARDILAR

Kocaeli’nin itfaiye erleri çalışmalar sırasında büyük takdir de topladı. Kocaelili itfaiye erleri Manavgat’ın Kabaağaç Mahallesinde yangında mahsur kalan Salim Belen, Fatma Belen, Savya Belen, Mustafa Belen, Adem Belen, Şeref Belen, Emre Belen, Cansu Belen ve Ramazan Türk’ü yangından kurtardı. Yangından kurtulan vatandaşlar itfaiye erlerine teşekkür etti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!