Kadın voleyboluna yeni sponsor

featured

Vodafone, 3 yıl boyunca Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru ve Sultanlar Ligi’nin ise isim sponsoru oldu.

Cumhuriyetin 100. yılında toplumu daha güzel yarınlara hazırlamak için çalıştıklarını vurgulayan Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, bu kapsamda kadın voleybolunda iş birliğinde imza atmanın gururu yaşadıklarını söyledi.

Vodafone’un uzun yıllar futbol, maraton ve espor gibi farklı branşlara destek olduğunu hatırlatan Aksoy, şunları söyledi:

“Türkiye’yi dünyada sporun öncü ülkelerinden birisi yapmak istiyoruz. Bugüne kadar sponsorlukların tamamında pek çok iş birliğine imza attık, pek çok projeyi hayata geçirdik. Kadın voleybolu Türkiye’de tüm branşlar arasında en çok izlenen ikinci branş. Futbolun ardından kadın voleybolu geliyor. Biz de Cumhuriyetin 100. yılında bizlere böyle büyük başarılar yaşatan kadın sporcularımızın yanında oluyoruz. Kadın milli takımlarımızda her yaş grubunun giydiği formaların göğsünde Vodafone olacak. Sultanlar Ligi’nin de isim sponsorluğunu üstlendik. Ligin logosunu da güncelliyoruz. Sözleşmemiz 3 yıllık, 2026 yılının ekim ayına kadar sürecek. Dünyada kadın voleyboluna yapılan en büyük desteği vermiş oluyoruz. Sponsorluğumuzun milli takımlarımıza ve ligimize şans getirmesini diliyoruz” açıklamasını yaptı. (AA)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!