Joe Biden Görüşmesinde Erdoğan’ın Yanındaki Tercümanın, Merve Kavakçı’nın Kızı Olduğu Ortaya Çıktı

Joe Biden Görüşmesinde Erdoğan'ın Yanındaki Tercümanın, Merve Kavakçı'nın Kızı Olduğu Ortaya Çıktı

Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden’ın göreve gelmesinin ardından ile yüz yüze toplantısını Brüksel’de gerçekleştirdi. Biden’la birebir görüşme yaptığı toplantıda Erdoğan’ın yanındaki isim dikkat çekti.

ABD’nin yeni başkanı Joe Biden ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel’deki NATO Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye ile ABD arasında şekillenecek yeni dönemin konuşulduğu önemli toplantıda Erdoğan’ın yanında tanıdık bir isim vardı.

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası İlişkiler Uzmanı kadrosunda yer alan ve Erdoğan’a eşlik eden Fatma Gülham Abusahanab, Merve Kavakçı ve Ali Ahmad Abushanab’ın kızı. Kavakçı’nın kızı Fatma Gülham Abusahanab, Biden ile yapılan görüşmede Erdoğan’ın yanında tercüman olarak yer aldı.

Kavakçı Ailesinden Çok Sayıda İsim Üst Düzey Görevlerde

Kuala Lumpur Büyükelçisi olan Merve Kavakçı’nın diğer kızı Mariam Kavakçı da Cumhurbaşkanlığı danışmanı olarak saray kadrosunda. Merve Kavakçı’nın kız kardeşi Ravza Kavakçı da AKP İstanbul Milletvekili. Merve Kavakçı’nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın moda tasarımcısı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!