İzzet Yıldızhan: Ben Bülent Ersoy’a 4 Hafta Dayanabilmiştim

İzzet Yıldızhan: Ben Bülent Ersoy'a 4 hafta dayanabilmiştim

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki gerilimle ilgili konuşan sanatçı İzzet Yıldızhan “Ben Mustafa abiden daha sabırlı çıktım. Bülent Ersoy’a 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayandı” dedi.

İzzet Yıldızhan, geçmiş yıllarda Bülent Ersoy ile bir program yapmış ve bu program 4 hafta sonra yayından kaldırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Mustafa Keser’in Ersoy ile sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ adlı program 2 hafta içerisinde yayından kaldırıldı.

Keser, Instagram’da yayınladığı mesajda partnerine “yersiz kapris” suçlamasında bulunmuştu.

YouTube kanalında konuşan Keser, Bülent Ersoy’un kendisine hizmetçisi gibi davrandığını belirtti. Keser, “İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi muamele etti bana. Ben ondan 6-7 yaş büyük bir adamım. Bana oradan ‘Keserrrr’ diye bağırıyor. Rahatsız olduğum için bakmadım, ardından bana ‘Kürdoo’ diye sesleniyor” dedi.

Snob Magazin’in haberine göre, Mustafa Keser’in durumu sorulan İzzet Yıldızhan, “Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Ben 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayanabildi. Bülent Ersoy’un artık böyle programlar yapmaması lazım. Bu tarz programlarda olmak yerine daha çok sağlığına dikkat etmesi lazım. Bu tarz sanatçılarımızın kendilerini koruması ve sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir.

Benim böyle bir rahatsızlığım olsa, tüm samimiyetimle söylüyorum bu tarz işlerin içinde yer almam. Bu karmaşanın içine kendimi sokmam. Tekrar o konulara girmek istemiyorum açıkçası ama ben o dönem Mustafa Keser’den daha sert açıklamalarda bulunmuştum. Bu süreçte de açıklamalarım halkta karşılık bulmuştu. Neticede halk tarafından kabul görmüş bazı sanatçılarla çalışmak zordur” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!