Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Av. Ege Tunca Batuhan Barlak’ın davasında ailenin yanında

İzmir İl Başkanı Av. Ege Tunca Batuhan Barlak

İzmir’de, çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki Batuhan Barlak Suriye uyruklu M.A.  tarafından kalbinden bıçaklanacak öldürüldü. Ailenin avukatlığını üstelenen Zafer Partisi İzmir İl Başkanı  Av Ege TuncaSuriyeli şahsın en ağır cezayı almasını sağlayacağız.Haksız tahrik ve iyi hal indirimi gibi , ceza sorumluluğunu azaltan hiç bir ceza indirimine izin vermeyeceğiz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli mülteci tarafından bıçaklanarak öldürülen Batuhan Barlak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Özdağ, “Bugün Zafer Partisi Divan Kurulu üyeleriyle birlikte İzmir, Torbalı’da katledilen evladımız Batuhan Barlak’ın annesi ve babasını ziyaret ettik. Metin Bey ve Ümit Hanım, yanlarında kız kardeşleri de vardı. Büyük bir üzüntü içindeydiler. Torbalı’nın yerli ailelerinden birisi. Mazlum bir Türk ailesi” açıklamalarında bulunmuştu.

İzmir İl Başkanı Av. Ege Tunca Batuhan Barlak

Öldürülen Batuhan Barlak’ın annesi ve babası Zafer Partisi İzmir il başkanı Av. Ege Tuncaya vekaletname verdi.

İzmir il başkanı Av. Ege Tunca yaptığı açıklamada;

“İzmir’in Torbalı ilçesinde katledilen Batuhan Barlak’ın ailesinin avukatlığını üstlenmiş bulunmaktayız.Bu acımasız cinayeti işleyen, canavarca hisle kasten ve planlı bir şekilde adam öldürme suçunu işleyen Suriyeli şahsın en ağır cezayı almasını sağlayacağız.Haksız tahrik ve iyi hal indirimi gibi , ceza sorumluluğunu azaltan hiç bir ceza indirimine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!