İzmir BŞB’den, Enver Aysever’e 238 bin liralık ihale

İzmir BŞB'den, Enver Aysever'e 238 bin liralık ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştireceği okuryazarlık kursu için, Enver Aysever’e eğitimci bedeli olarak 238 bin lira ödeyecek. İhaleye çıkarak sonunda Aysever ile sözleşme yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Aysever’in konaklama, yol ve yemek gibi masraflarını da karşılayacak.

Sosyal medyada gündem olan habere ilişkin henüz Enver Aysever’den bir açıklama gelmedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Enver’e teslim” ihalesi gündemdeki yerini korurken benzer bir etkinliğin Mersin’de de düzenlendiği ortaya çıktı.

Okuryazarlık kursu kapsamında, 18 yaşın üstünde 20 kişi eğitim görecek. Aysever’in yol, yemek ve konaklama masrafları da belediye tarafından karşılanacak. Seçilmiş 20 kişinin kim olacağı ise merak konusu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı içinde Yaşam Boyu Eğitim Projesi kapsamında okur yazarlık eğitimi verme kararı aldı. 2020 yılının Ekim ayında yüz yüze yapılan ilk derslerin ardından pandemi önlemleri nedeniyle kalan derslerin çevrim içi yapılmasına karar verildi.

Belediyenin internet sitesinde yer alan habere göre, atölyede çok yönlü okuma alışkanlığı kazanma, hayal gücü ve yazma becerilerini geliştirme çalışmaları yapıldı.

İzmir BŞB'den, Enver Aysever'e 238 bin liralık ihale

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Enver Aysever ile “Aykırı Okuryazarlık Atölyesi”nin ilk kuru da 29 Kasım’da tamamlandı. 3 kur 25 kişilik gruplardan oluşuyor. Her ayın son hafta sonu yapılan 4’er saatlik atölyeler toplam 24 saat sürüyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!