“İYİ”Ler Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa Kongrelerini Yaptı..

“İYİ”Ler Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa Kongrelerini Yaptı..
İyi Parti'nin İstanbul Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa ilçeleri, şahsımın divan başkanlığını yaptığı kongrelerini tamamladı.
 
Bu kongrelerde ilk dikkatimi çeken şey, büyük bir ilginin, heyecanın ve kalabalıkların mevcudiyeti idi. Bu bizlere halkın içinden bir dip dalgasının geldiğini gösteriyor.
 
Halkımız yurtseverlik, milliyetseverlik, ahlaklı ve dürüst siyaset ekseninde Meral Akşener'in liderliği ile ülkenin sorunlarını çözmek üzere yeni bir siyaset geliştirmeye başlamış…
 
Meral Akşener'in “gömleğinizi çıkarmadan gelin” çağrısı cevap bulmuş her cenahtan insanımız İyi Parti'yi doldurup taşırmaya başlamış. Herkesin dileği tek adam rejiminden kurtulup demokratik parlamenter sisteme geri dönmek… Bir de Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak yaşatmak denilince salon tezahurattan yıkılıyor.
 
Türk halkı sorunlar yumağının farkında ve Akşener ile çözümler bulunacağını görüyor.
 
Kuramazsınız dediler İyi Parti kuruldu, tutunamazsınız dediler ama bilmiyorlardı ki halk kendi içinden çıkan hareketleri korur ve gözetir, şimdi seçimlere giremezler diyorlar “halt etmişler” ve esas sırada ana hedef olan “İyi Parti İktidarı” var! Bir de Meral Akşener'i cumhurbaşkanı yapmak….
 
Kimse bunları bir kuru inat uğruna yaptığımızı zannetmesin, biz başta Meral Akşener olmak üzere bütün İyi Partililer bunları Türk Milletine hizmet olsun diye yapıyoruz.
 
Mücadelemiz dostluk, huzur, refah, mutluluk, güven içinde yaşamak amacını taşıyor. Kendimiz için ne istiyorsak insanlık içinde onları istiyoruz.
 
Biliyoruz ki, insanlarımız içinde mutlaka “iyi” bir şeyler var. Onun için hepsini “iyiler hareketi” içinde görmeyi diliyoruz…
 
Ne mutlu “iyi” olanlara ve her daim “iyi” kalanlara!
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!