İyi Parti’nin kasasındaki paralar cukkalandı mı? Kayıp 132 milyon TL nerede?

featured

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, İyi Parti’nin kaynayan bir kazan olduğunu yazdı. Günlerdir konuşulan ‘milletvekilliği sıralarının parayla satıldığı’ iddiası birçok istifa getirdi.

Daha önce meydana çıkan WhatsApp konuşmaları, GİK toplantısında sorulan sorular, Meral Akşener’in Meclis’te yaptığı öfkeli konuşmalar ortada bir şeylerin olduğunu gösteriyor.

İyi Parti’den her gün önemli isimlerin istifası haberlere konu oluyor. Bu istifaların da devamının geleceği konuşuluyor.

Saygı Öztürk’ün İyi Parti’yi sarsacak o soruyu köşesinden sordu:  

Ümit Dikbayır’ın yerine önce Cem Özdemir getirildi. Yani, kasa O’na teslim edildi. Özdemir, kasanın eksi 16 milyon lirada olduğunu belirtti.  İYİ Parti’nin kasası tam takır.  Bu durum Ümit Dikbayar’a söylendiğinde, “Ne demek kasamız eksi 16 milyon lirada?” dedi ve “Kasada 132 milyon varken, şimdi bu para nerede” diye sordu. Bir taraftan Akşener’in hesaplarının gizli bir biçimde inceletildiği, bir yandan partinin kasasında olması gereken paranın bulunmadığı iddiası olayı farklı boyutlara taşıdı. Ümit Dikbayır, kendisi hakkında disiplin soruşturması açılmasını istedi. Makul bir süre bekledikten sonra dokunulmazlığının kaldırılmasını ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup hakkındaki iddianın açıklığa kavuşmasını isteyecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!