İYİ Parti Rize İl Başkanı Çok Konuşulan AKP Rize İl Kongresinde

İYİ Parti Rize İl Başkanı Çok Konuşulan AKP Rize İl Kongresinde

13 Şehidimizin haberinin gelmesinin ertesi gününde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gülüşüyle damga vurduğu, pandemi sürecinde yoğun katılımla gerçekleşen AKP Rize İl Kongresi oldukça tepki almıştı.

O kongreye katılanlar arasında İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık’ın olması da dikkat çekti.

İYİ Parti Rize İl Kurucusu/Seçilmiş Rize İl Y.K Üyesi(E) ve İYİ Gençlik Rize Kurucu İl Başkanı olan Şaban Onat Güner twitter paylaşımıyla tepkisini dile getirdi ve şunları kaydetti;

“Tayyip Erdoğan, Şehitlerimizin olduğu gün Rize’de yaptığı kongrede gülerken, Ayşegül hanımda salonun arka sıralarındaydı…”

https://twitter.com/onatguner1/status/1361637359192784896?s=20

Resim

Şaban Onat Güner; “Tayyip Erdoğan, Şehitlerimizin olduğu gün Rize’de yaptığı kongrede gülerken, Rize İl Başkanı Ayşegül hanımda salonun arka sıralarındaydı. Bu konuyla ilgili değerlendirmelerim.” diyerek bir metin yayınladı.

Resim

Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın ihracı için oy veren 80 il başkanından biriydi.

Bu durum geçtiğimiz günlerde ihraç için oy veren bir diğer İYİ Parti il başkanı Kemalettin Akgök’ün Artvin Akp il kongresine katılarak Erdoğan’ı alkışlayanlar arasında yer almasını akıllara getirdi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!