İYİ Parti lideri Akşener Çorum’da

İYİ Parti lideri Akşener Çorum'da

İYİ Parti liderini Çorum’un girişinde parti teşkilatı çiçeklerle karşıladı. İlk olarak Çorum’un Sungurlu ilçesini ziyaret edecek Akşener daha sonra Alaca ve Çorum Merkez’deki esnafın dertlerine kulak verecek. İYİ Parti liderinin akşam saatlerinde Çorum İl Teşkilatıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

Akşener’e Çorum gezisinde İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Toplumsal Politikalar Başkanı Şenol Sunat, Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve Çorum teşkilatı eşlik etti.

SALGINDAN ÖNCE 13 KİŞİ ŞİMDİ 9 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Çorum Sungurlu’da bir lokantayı ziyaret eden Akşener, dükkan sahibine “pandemiden önce burada kaç kişi çalışıyordu” diye sordu. Esnaf, “Pandemiden önce 13 kişi çalışıyordu, maalesef şimdi 9 kişi çalışıyor” dedi.

leblebi.jpeg

MERAL AKŞENER TORUNUNA LEBLEBİ ALDI

Bir kuruyemiş dükkanına giren Meral Akşener, İstanbul’daki  torununa götürmek için leblebi aldı. Dükkan sahibi leblebinin parasını almayınca Akşener “Bereket getirir” diyerek 10 lira para verdi.

“İŞSİZ GENÇLER ADINA SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bir başka kuruyemiş dükkanına giren İYİ Parti lideri “burada kaç kişi çalıyor” diye sordu. Dükkan sahibi  “herkesi sayarsak 150 kişi çalışıyor” deyince Akşener “Bütün işsiz gençler adına size teşekkür ediyorum, küçük yerlerde esnaf en büyük istihdam sağlayıcısı” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener Çorum'da

aksener.jpeg

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!