İYİ PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET MUSTAFA GÜRBAN KİMDİR?

featured

 

 

Gaziantep’te İYİ Parti’den sürpriz bir şekilde aday birinci sıradan aday olan Mehmet Mustafa Gürban kimdir?

 

Mehmet Mustafa Gürban, borsa yatırımcıları arasında oldukça tanınmış bir isimdir. Ancak Gürban’ın bu şöhreti çok da iyi haberlere dayanmıyor.

 

Borsacılık sektöründe, Mustafa Gürban’ın adı spekülatör olarak anılıyor. Borsada yaptığı spekülasyonlar nedeniyle Sermaye Piyasası Kurulu tarafından pek çok kez ceza alan Gürban hakkındaki tek kötü haber bununla sınırlı değil.

 

 

 

SIKI BİR ERDOĞAN HAYRANI

 

İYİ Parti’den aday olan Mehmet Mustafa Gürban’ın eski paylaşımlarından sıkı bir Erdoğan fanatiği olduğu görülüyor. Öyle ki Gürban EYT mağdurlarına karşı Erdoğan’ın yanında yer almış:

 

SOSYAL MEDYADA ADI KÜFÜRBAZ GÜRBAN’A ÇIKTI

 

İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban’ın resmi twitter hesabından, geçmişte yaptığı küfürlü paylaşımlar mide bulandıracak cinsten. İnsanlara çocukları ve eşleri üzerinden hakaret eden Gürban’a Gaziantep halkından da tepkiler büyük.

 

İşte İYİ Parti Gaziantep 1. Sıra Adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın küfürlü paylaşımları:

 

 

 

 

İYİ PARTİLİ MEHMET MUSTAFA GÜRBAN KENDİSİNE ‘İBN*E’ DİYOR

 

Kendisine yöneltilen en ufak eleştirilere dahi tahammül edemeyen İYİ Partili Gürban, insanların eşlerine, çocuklarına, annelerine ve babalarına ağır küfüler ederken kendisi hakkında ise ‘Ben paralı ib*neyim. İb*nenin en tehlikelisiyim’ diyor.

 

Gaziantep halkı böyle bir ismin şehirlerinden aday gösterilmesine ise büyük öfke gösteriyor. İnsanların çocukları üzerinden küfürler eden bu şahsın, Gazianteplileri Meclis’te temsil edemeyeceğini söylüyorlar.

 

İsmini açıklamak istemeyen bir Gaziantepli şunları söyledi: “İnsanın düşmanına etmeyeceği küfürleri bir milletvekili adayından duymak geleceğe dair bütün umutlarımızı çökertiyor. Biz AKP’den zaten bu dil, bu üslup yüzünden kurtulmaya çalışırken yeni bir AKP’yi kendi elimizle yaratmak anlaşılır değil. Bu adam yarın vekil seçilirse ve ben bir şikayetimi dile getirirsem bana da mı küfredecek? İYİ Parti’ye benim elim oy vermeye gitmez.”

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!