İYİ Parti, Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ümit Özdağ’ın savunması istendi

Özdağ’dan Meral Akşener’e: Gerçek olmayan dört açıklama yaptınız

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik açıklamaları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan savunması istendi.

Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Meclis Disiplin Kurulu’ndan oluşan Müşterek Disiplin Kurulu toplandı ve Özdağ’a ilişkin dosyayı görüştü.

Özdağ’dan iddiaları ve açıklamalarıyla ilgili savunmasının alınması kararını veren Kurul, bu kararı Özdağ’a tebliğ etti.

Tüzüğe göre, Özdağ tebliğin kendisine ulaşmasının ardından 7 gün içerisinde yazılı veya sözlü ya da hem yazılı hem sözlü cevap verebilecek.

Kurul, savunmaya göre tekrar toplanarak, Özdağ hakkındaki kararını verecek.

İYİ Parti, Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ümit Özdağ'ın savunması istendi

İYİ Parti, Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ümit Özdağ'ın savunması istendi

İYİ Parti, Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ümit Özdağ'ın savunması istendi

Özdağ konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, sosyal medya hesabından, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un “Erdem’li davranmanız lazımdı Ümit Hocam! Fincancı katırlarını ürkütmenin bedeli vardır! “Türklük tanımı değişsin.”demez, FETÖ’ye, Zana’ya güzelleme yapmazsanız olacağı budur! “Disiplin Kurulu’na sevk edilen Özdağ’ın savunması istendi” ifadelerini kullandığı destek amaçlı paylaştığı Tweetini alıntılayarak “Merak ediyorum vekilim 10 gün önce Giresun’da lokantada FETÖ’nün Adliye imamı olmakla suçlanan davası devam eden avukat ile bütün il protokolunun oturduğu masanın karşısında yemek yiyen Genel Başkan yardımcısını da disipline verecekler mi?” şaklinde paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/umitozdag/status/1324652615414751232?s=20

 

Yorumlar kapalı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!