İYİ Parti 10 Şiddetinde Sarsılıyor

İYİ Parti 10 Şiddetinde Sarsılıyor

İYİ Parti’de kaos yaşanıyor. İyi Parti 2. Olağan Kurultayı’nda oy verilmeyecekler listesinde ismi yer alan ve bu nedenle ”Bu partide demokrasi yok!” şeklinde İYİ Parti ve Meral Akşener’e ağır eleştirilerde bulunan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Meral Akşener ile bugün yaptığı 1.5 saatlik toplantı sonrası Başdanışman olarak atandı.

Meral Akşener’in Aytun Çıray’ı başdanışman olarak ataması İYİ Parti İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve İYİ Parti eski Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un parti kuracağı haberi ardından yapılan bir hamle olduğu için  Akşener’in durumdan tedirgin olduğu şeklinde yorumlandı.

Çıray’ın başdanışman olarak atanmasına ilk tepki İYİ Parti TBMM Grup Bşk. Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nda geldi. Dervişoğlu sosyal medyadan

“Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir.  Önünü açmak lazım!..” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti 10 Şiddetinde Sarsılıyor

Müsavat Dervişoğlu’nun tepkisi ise sosyal medyada kısa sürede yankı buldu.

İYİGENÇLİK hesabı Dervişoğlu’na;

“BAHADIR ERDEMİ İÇİNE SİNDİREN ÜLKÜ DEVİ MÜSAVAT DERVİŞOĞLU AYTUN HOCAYI SİNDİREMEDİ!! KORAY AYDIN’I DA ALIN GİDİN. PARTİYİ FİTNE ÇUKURUNA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZ. KARDEŞLİK HUKUKUNU SİZ BOZDUNUZ!!” diyerek yüklendi.

 

 

İYİ Parti 10 Şiddetinde Sarsılıyor

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!