İtalya Maçı Sonrası Uçakta Kriz

İtalya Maçı Sonrası Uçakta Kriz

EURO 2020 açılış maçında İtalya’ya karşı ağır bir yenilgi alan A Milli Takım’da, maç sonrası uçakta kriz yaşandı. Hazırlık maçlarında gösterdikleri performans ile büyük umutlar veren A Milli Takım, ilk maçında beklentilerin çok altında kalan bir performans gösterip ve 3-0 gibi ağır bir yenilgi alınca tüm takımda moraller düştü.

Burak Yılmaz Şaşkınlığı

Maç sonrası takım arkadaşlarının uçakta ve otelde motivasyonların epey yitirdiklerini gören Burak Yılmaz, bir yenilgi yüzünden bu kadar üzülmeyi şaşkınlıkla karşılayarak takım arkadaşlarınaBaşımız öne eğilmeyecek. Galler ve İsviçre maçlarını kazanıp bu kötü yenilgiyi herkese unutturacağız. Biz iyi bir takımız ve bu gruptan çıkacağız” dedi.

Şenol Güneş’ten Konuşma

Maç sonrası soyunma odasında bizim çocuklara konuşma yapan deneyimli teknik adam, “İşler beklediğimiz gibi gitmedi, yaptığımız planlar tutmadı ama birbirinizi sorgulamayın…Hiçbir şey bitmiş değil. Önemli bir maçı kaybettik ancak önümüzde daha iki karşılaşma var. Artık bu geceyi unutup Galler’e odaklanmak zorundayız” dedi. Daha yolun başında olduklarını vurgulayan Şenol Güneş, “Yanlışlarımızı görüp, eksiklerimizi tamamlayacağız ve önümüzdeki mücadeleye hazır olarak çıkacağız. Ben sizlerin gerçek kalitesini biliyorum ve inanıyorum ki bu gruptan çıkacağız” ifadesini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!